![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Beşiktaşlı futbolcu Burak Yılmaz, Kayserispor maçında attığı ve takımını 1-0 öne geçiren golle ilgili olarak ''Ricardinho bana atmaz diye düşünüyordum, ama güzel bir pas attı. Golde katkısı büyük. Ben de güzel bir vuruş yaptım. Böyle güzel bir gol attığım için mutluyum'' diye konuşu. Sakatlığıyla ilgili bilgi veren Burak, üst adalesinde oluşan gerginlik nedeniyle ciddi bir ağrı hissettiğini belirterek, ''Doktorlarımız önemli bir şey olmadığını söylüyor, ama acı hissediyorum'' dedi. Burak Yılmaz'ın, sakatlığıyla ilgili yarın kontrolden geçeceği bildirildi. Siyah-beyazlıların savunma oyuncusu Baki Mercimek ise Kayserisporlu futbolcuların penaltı beklediği Iglesias ile olan mücadelesinde, sadece rakibinin pozisyonunu bozduğunu, hakemin kararının doğru olduğunu düşündüğünü kaydetti. Kayserispor karşısındaki performansıyla alkışlanan Ricardinho ise zor bir maçtan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduğunu söyledi. Brezilyalı futbolcu, ''Ben buraya Beşiktaş'a yararlı olmak için geldim. Zaman zaman yedek kaldım, ama teknik heyetin görüşüne saygılıyım'' diye konuştu. Siyah-beyazlı ekibin 2. golünü atan Ali Tandoğan ise golden sonra, menajer Ali Gültiken'e doğru gitmesiyle ilgili olarak ''Ali Gültiken devre arasında bana (Oyuna girersin, golünü de atarsın) demişti. Bu nedenle attığım golden sonra ona gittim'' dedi. Kayserispor'un tek golüne imzasını atan Mehmet Topuz, transfer konusunda açıklama yapmalarının yasak olduğunu, ancak bazı kulüplerin kendisini istediğini bildiğini söyledi. | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Uzun süre sonra maçın genelinde iyi oynamayı başardık bence.İnşallah hep böyle oynarız.Ricardinho seni izlerken adeta kendimden geçiyorum.Sarhoş ediyorsun beni.O ne pastır ya.Yemin ederim bu adamın Ronaldinho'dan hiçbir farkı yok.Yarın bütün formalarımızdan alıp arkasına Ricardinho yazdıracağım.Helal olsun kartalıma da,Ricardinho'ya da.Böyle oynasınlar canımızı yesinler.İnadına Tigana... ![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #5 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Istifa topicleri goremedim nedensen???
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ya şu klebersona artık birileri birşeyler söylemeli. adam her topu harcıyor. sorumlluk almıyor topa bile girmiyor. takımı devamlı eksik bırakıyor. takımda gözle görülür bir düzelme var ama o bu adam nedense oynamıyor kardeşim. baki bile ne aşamalar kaydetti şu takıma geleli helal olsun azmine ve futboluna hayran bırakmaya başladı. | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Kayserispor maçını kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi!.. Sahada oyuncularının yüreğini ortaya koyduğunu ve iyi mücadele ettiklerini belirten Fransız hoca, artık hedeflerinin Leverkusen maçını kazanmak olduğunu kaydetti!.. Tigana maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, geçen yıl ligin ilk yarısının son maçında Trabzonspor'a kaybettiklerini hatırlatarak, ''Şimdi ise ligin ilk yarısını galibiyetle kapattık. Karşımızda organize bir ekip vardı. Üç puanla ayrıldığımız için sevinçliyiz'' dedi. Ekibinin gittikçe yükselen bir grafik gösterdiğini anlatan Tigana, ''Kollektif olarak iyi oynuyoruz. Artık önümüzde UEFA ve Türkiye Kupası maçları var. UEFA Kupası'ndaki maç bizim için çok önemli. Kazanmak istiyoruz. Ancak sakatlıklar ve cezalar nedeniyle nasıl bir ekiple oynayacağımı bilemiyorum. Sevindirici bir nokta var ki sahaya kim çıkarsa çıksın, yüreğini ortaya koyuyor ve iyi mücadele ediyor'' şeklinde konuştu. Fransız çalıştırıcı genç futbolcu Burak ile ilgili bir soruya, ''Burak ilk yarıda iyi değildi, ama yararlıydı. Özellikle duran toplarda iyi işler yaptı. Genç futbolculara karşı toleranslı olmak lazım. Unutulmamalı ki bu futbolcum geçen yıl İkinci Lig'de forma giyiyordu. Yoğun maç trafiği nedeniyle normal olarak onu dinlendirmem lazım. Ama yapamıyorum. Sakatlıklar ve cezalar nedeniyle elimde çok fazla oyuncu yok'' diye konuştu. Nobre'nin gol atamaması ile ilgili bir soruya da Tigana, ''Evet geçen yıl 17 gol atmıştı. Şimdi Shevchenko ile aynı dertten müzdarip. Kendine güveni geldikçe, goller atacaktır'' diye yanıt verdi. Bu arada, siyah-beyazlılar, Bayer Leverkusen ile oynayacakları UEFA Kupası 2. tur (B) Grubu son maçının hazırlıklarına yarın sabah yapacakları antrenmanla başlayacak. | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Ne pastı ama... Son haftalarda oynadığı futbolla büyük beğeni toplayan Ricardinho, Kayserispor maçında da klasını gösterdi ![]() Kayserispor maçında sahneye çıkan Brezilyalı futbolcu karşılaşmanın 55. dakikasında Burak'a nefis bir topuk pası attı Burak'ın vuruşunda top ağlara gitti ve siyah-beyazlı takım bu golle öne geçti. Gol Burak'ındı ama golü atan kadar Ricardinho da alkışı hak etmişti. !!RİCO SHOW BAŞLADI!! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |