![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #174 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | evet arkadaslar en sonunda güzel ve zevkli bir Besiktas izledim birde Nobre eziginin yerine Bobo oynasa ah aaahhhhhh biz her macimizi farkli kazaniriz ama ne yazikki futboldan kisiri nobre oynuyor forvette ben brezilyada bukadar berbat oynayan bir forvet daha oldugunu sanmiyorum....ne paslari tutuyor ne adam gecebiliyor ne sut cekebiliyor yalnizca kafa toplarini rakip kalecilere pas veriyor baska bisey yok , bobo girdi son 12 dakika bir gol pozisyonu ve bir asist , nobre ise 78 dakikada saymadim ama 30 tane hatali pas ve bombos kafasutunu 10 metre auta atti artik bu adam gönderilmeli yaaa boboya yazik oluyor.... | ||
![]() |
![]() | #175 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ya burak golü atti bencede kötü oynamadi nasil buraga kötü diyorsun anlamiyorum , burak ne yapsin nobreye pas veriyor geri versin diye ama nobre sagolsun rakip futbolculara veriyor paslari , burak ve serdar türkiyenin yeni yildizlari hele serdar 1 numaraaaa | ||
![]() |
![]() | #177 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Istifa topicleri goremedim nedensen???
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #178 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sizin dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama bobo eline geçen fırsatları çömertce harcıyor bu maçta yine 100% lük gol pozisyonuna girdi yine atamadı atsa kayseri maçı bırakırdı hatırlarsanız(hatırlattığım için üzgünüm) ankara maçında son dakikadaki kacırdığı pozisyonuda çömertce harcadı ben kötü futbolcudur demiyorum ama her maç bu kadar pozisyon olmaz dimi:::dikkat bobo | ||
![]() |
![]() | #179 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #180 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |