![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu maci alacagiz diyemiyorum.. maalesef arkadaslar maci kesin aliriz diyemem artik..!! Insallah aliriz..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
| |
| | #2 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | zor bence berabere kalacaz kayseri hafife alinacak takim degil , ama hucumda cok etkili bir oyun sergilersek kazanabiliriz
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
| |
| | #3 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | ---------------------------------------------RUNJE--------------------------------------- --------------------------------KORAY-----------------BAKİ----------------------------- TORAMAN--------------------------------------------------------------------ÜZÜLMEZ ----------------------------SERDAR---------------------KLEBERSON------------------- -----------DELGADO----------------------------------------------------İ.AKIN---------- ----------------------------------------RICARDINHO------------------------------------- -------------------------------------------BOBO------------------------------------------
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
| |
| | #4 | ||
| Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | galibiyet zor gözüküyor.....ama yine de maç inönü'de olması bizim için bir artı....
__________________ | ||
| |
| | #6 | ||
| Guest
| fark açıldı malesef...maç için yorumum ise ne olacağı belli değil...şu oynasa bu oynasa kazanırız falan deyip emin yorumlar yapmayın..onun da diğerinin de şuyunda buyun da oynadığı maçları izledik..3 sonuçlu bir maç...bakalım inşallah 3 puanı alan biz oluruz... | ||
| | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya gardaşım bırakın yaa her hafta ben de dahil binlerce kadro çıkarıyoruz ama bi numara yok aynı 11 i sahaya süremio adam ben anlamıyom yaa alex ligin en iyisi hiç naz yapmayıp oynuyo sakatlanmıyo falan bize gelene bi hal oluyo bu nedir yaa delgado sakat sürekli gerçi oynadığı maçlarda da bi numarasını görmedik ama ben iddaa ediom kardeşim fahri mehmet sedef ve serdar özkan bu takımda oynasın ne de olsa fark 8 oldu gitti şampiyonluk...(sinirlendim kardeşim ksusura bakmayın yaa inşallah ikinci yarı ii oluruz yaa) | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |