![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #71 | ||
Guest
|
Mazeret yok!’ ![]() Özel işleri nedeniyle Antalya’ya giden Başkan Yıldırım Demirören, yolculuk öncesinde Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde futbolcularla biraraya geldi. Teknik heyetin de bulunduğu toplantıda galibiyet sözü isteyen Başkan’ın, “İnönü’de ne pahasına olursa olsun galip gelmeliyiz. Puan kaybına tahammülümüz yok. Sizden mazeret istemiyorum” dediği öğrenildi. Üyelere teşekkür Maçı televizyondan izleyecek olan Demirören’in, “Sizden galibiyetin yanında iyi futbol da istiyorum. Taraftara yaklaşan bayram öncesinde güzel bir hediye verin. Devre arasına mutlu olarak girmek bizim için önemli” diyerek uyarılarda bulunduğu bildirildi. Bu arada Yönetim Kurulu’nun hafta içi yapılan olağan toplantısında Başkan’ın tüm üyelerine teşekkür ettiği ve başarılar dilediği ifade edildi. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
|
![]() | #72 | ||
Guest
|
‘En kritik 90 dakika’ ![]() Leverkusen iyi ama’ Beşiktaş Kaptanı İbrahim Üzülmez, Kayserispor maçı öncesinde dikkat çekti. Bayer Leverkusen maçının çok önemli olduğunu kabul eden tecrübeli oyuncu, “Bizim için hayati bir maç olacak. Leverkusen, Bundesliga’da istikrarsız sonuçlar alıyor. Onların tek çıkış yolu; UEFA Kupası... Bizde ise durum biraz farklı. Aynı anda Süper Lig Şampiyonluğu, Türkiye Kupası ve UEFA’da mücadele ediyoruz. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz” ifadesini kullandı. Taraftar destek versin Kayserispor’un şampiyonluk yarışı içinde bulunduğunun altını çizen milli futbolcu, “Rakibimizi ihmal edersek zararlı çıkarız. Bu 90 dakika zirve yarışında ayağımıza gelen son fırsat olabilir. Eğer İnönü’de kaybedersek takımdaki dengeler alt-üst olur, güvenimiz sarsılır. Taraftarımızın bize destek vermesini bekliyoruz. Zor maç olacak ancak kazanacağız. Maçın bitimiyle birlikte Leverkusen’i düşüneceğiz” dedi. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | #73 | ||
Guest
|
İnönü’ye akın! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | #74 | ||
Guest
|
Tigana’nın önlem paketi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | #75 | ||
Guest
|
İnönü'de geçit yok Lig tarihi boyunca sahasında Kayserispor ile 11 kez karşılaşan ve hiç yenilmeyen Beşiktaş'ta bugünkü maç için taraftarların da özel hazırlık yaptığı öğrenildi. Siyah-beyazlıların, ligin ilk yarısının bu son mücadelesinde İnönü Stadı'nı tıklım tıklım doldurmaları ve pankartlarla şov yapmaları bekleniyor | ||
![]() | #78 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Bu maçı da alamazsak zaten bütün ümitler tükenir TiGaNa da memleketine döner..
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |