![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() Geri sayımHenüz rakibi bulunmayan Demirören görevde kalırsa Aksu ve Öner de listede olacak. 21 Ocak bazı sürprizlere de gebe!. ÇALIŞMAYA BAŞLADI UEFA'datur planları yapan Beşiktaş'ta en çok konuşulan konulardan biri de 21 Ocak'taki kongre... Bir taraftan sportif başarı için çabalayan başkan Yıldırım Demirören, diğer yandan da seçim için çalışıyor. Murat Aksu ve Kenan Öner'in yine listede olacağı kesin, İlhan Durusoy ve ERDOĞAN SÜRPRİZİ Adaylığınıaylar önce açıklayan Demirören, eski başkanlardan muhaliflere, hemen herkesle diyalog içinde. Çalışmalarını aralıksız sürdüren Demirören'in seçim sürprizleri arasında ise Behçet Ümitlen, Mario Berk, Uğur Ekşioğlu, Aziz Çankırı, Celal Kolat ve Levent Erdoğan gibi isimler bulunuyor. FOTOMAÇ | ||
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | kaliteli insanlar olsun da yine iki günde istifa etmesinler.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
| |
| | #4 | ||
| Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() Gerekeni yaparımKİMSEYİ ARATMAM Beşiktaş'ın genç yıldızlarından Mehmet Sedef, Leverkusen karşısında forma giymesi halinde kimseyi aratmayacağını söyledi. İstanbul'a tur vizesiyle döneceklerini iddia eden Mehmet, sözlerini şöyle tamamladı: ÖNEMLİ OLAN TUR "Böylesi önemli bir maçta oynamak isterim. Ama önemli olan benim sahada olmam değil, | ||
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Mehmet sedef dikkat et sana verilen şans Beşiktaşda hiçbir gence verilmedi çok kötü oynamana rağmen , bu son şansların eğer değerlendiremezsen yazık kaybolup gideceksin... ![]()
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
| |
| | #8 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Bence de ona verilen şans AYDIN a verilseydi belki de vazgeçilmez olurdu.. İnş kendini toparlar.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
| |
| | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ben bütün takıma olduğu gibi mehmet sedefede güveniyorum ama sorun o kendine güvenmiyor.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |