![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #281 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | şu maçıda sağsalim atlatırsak karada ölüm yok artık bize.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
| |
| |
| | #282 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | zatem defans yapmayı beceremiyoruz.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
| |
| | #283 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() |
Eğer turu geçersek herkes motive olacaktır. Alacağımız oyuncular da gelirken daha rahat gelecekler. Avrupa'da mücadele eden bir takıma oyuncu daha kolay geliyor. Yönetici de motive olur. Alex, Appiah ve Arda gibi oyuncuları düşünür müsünüz? Alex de Souza, Appiah ve Arda gibi oyuncuları ben niye düşüneyim ki? Onlar benim işime yaramaz. Çünkü alamayız onları, takımları satmazlar. Ben kendi oyuncularıma bakıyorum Kaynak: Zaman
__________________ Hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz hakiki beşiktaş lıyıız...... | ||
| |
| | #284 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | aslında yasaktır ama şikayet etmek lazım ama iş işten geçti
| |
| | #286 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ben bütün takıma olduğu gibi mehmet sedefede güveniyorum ama sorun o kendine güvenmiyor.
| |
| | #287 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bizim olsun yeter 3e 5 e bakmayacağım.
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |