![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #281 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | şu maçıda sağsalim atlatırsak karada ölüm yok artık bize.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() |
|
![]() | #282 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | zatem defans yapmayı beceremiyoruz.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() |
![]() | #283 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() |
![]() Alex de Souza, Appiah ve Arda gibi oyuncuları ben niye düşüneyim ki? Onlar benim işime yaramaz. Çünkü alamayız onları, takımları satmazlar. Ben kendi oyuncularıma bakıyorum Kaynak: Zaman
__________________ Hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz hakiki beşiktaş lıyıız...... | ||
![]() |
![]() | #284 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | aslında yasaktır ama şikayet etmek lazım ama iş işten geçti
![]() |
![]() | #286 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ben bütün takıma olduğu gibi mehmet sedefede güveniyorum ama sorun o kendine güvenmiyor.
![]() |
![]() | #287 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bizim olsun yeter 3e 5 e bakmayacağım.
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |