![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Guest
| bu adam hep suç atıyo bir kerede çıkıp evet ben hatalıyım diyecek mi acaba ama hiç sanmıyorum bu bir fransız çünkü hemde kürdanlı fransız beşiktaş etik değerlerine hiç uymayan bir fransız zaten adam gibi bir şey olsaydı boşta kalıp beşiktaşa yanaşmazdı | ||
| | #2 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Vicente Del Bousqe kalsaydi keske ne riza ne de bu gelseydi.. simdi kadro oturmus olurdu.. mesela bir ümit aydin vardi onun forma verdigi.. gönderdik ![]()
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
| |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | zaten yanacılar kaliteli olsa bizimkiler okadar sırıtmaz.edu lugano devid çok mu iyi alex appiah aurelıo kezman bunlar sayesinde diğerleri rahat oynuyor
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Ya tigana bence yabancılara topu atacağına idmanları sıkı tutsun oyuncular dökülüyor.Delgado sakatlıktan kurtulamıyor.Adamlar toptan korkar olacak yakında biraz sert idmanlara başlasa iyi olacağına eminim...
__________________ Yükseklik korkumuz olsaydı KARTAL olmazdık... | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | her ne kadar üst düzey olmasada yabancılarımız onları aldıran tiganaydı şimdi neden dert yanıo. nobre kurtarıcı olur bnce ama bu takımda deil. eziqleri ne kadr çok maçta kurtardığını unutmayalım. kleberson artık limiti doldurdu bnce gitmek istediiinden böle yapıo. ona da yol verilmeli
__________________ ALAYINA İSYAN İNADINA BEŞİKTAŞ ULAN...! | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |