![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Arıza yaptık 16 Aralık 2006İsmail ERBeşiktaş’ın Fransız hocası, "Maçın ilk yarısında çok kötü oynadık. Orta alanda üstünlüğü rakibe kaptırdık. Gökhan Zan’ın yokluğu defansımızda sıkıntılara neden oluyor" dedi. BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Jean Tigana, UEFA Kupası’na veda ettikleri B.Leverkusen maçını defans hataları yüzünden kaybettiklerini söylerken, "Sistemimiz arıza yaptı" dedi. Başkan Yıldırım Demirören, İkinci Başkan Murat Aksu, yöneticilerden Süleyman Eren, Sinan Vardar ve Hüseyin Yücel’e B.Leverkusen maçıyla ilgili düşüncelerini açıklayan Fransız hoca, şunları söyledi: "Maçın ilk yarısında çok kötü oynadık. Orta alanda hakimiyeti rakibimize kaptırdık. Gökhan Zan’ın yokluğunda defansta büyük sıkıntılar yaşıyoruz. B.Leverkusen de bu durumdan faydalanıp goller buldu. Orta saha ve forvetteki bazı oyuncular mücadeleden kaçınıyor. Hatalardan arınacaklar Maçın kırılma noktası, hakemin penaltı düdüğünü çaldığı 77. dakikaydı. Penaltı pozisyonundan önce sahaya genç İbrahim Kaş’ı sürecektim. Kaş, üstünü değiştirmekte gecikince, bu değişiklik gerçekleşmedi. Oyuncularıma şu anda futbolun inceliklerini öğretiyorum. Çünkü çoğu Avrupa kupalarında ilk kez mücadele ediyor. Hatalarından arınacaklar, zamanla ustalaşacaklar. Kaleci Runje konusunda ben haklı çıktım. O, geldiği günden bu yana eleştirilmişti. B.Leverkusen maçında çok iyi oynadı. Runje bu performansıyla hala Avrupa’nın önde gelen kalecileri arasında olduğunu kanıtladı. Bu yıl Süper Lig’de ve Türkiye Kupası’nda şampiyon olabiliriz. Camiada bazı insanlar gitmemi istiyor. Ben, hiçbir yere gitmiyorum. 28 Aralık’ta İstanbul’da toplanıp, ikinci yarı için çalışmalara başlayacağız."
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
| |
| | #2 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Völler: İyiler her zaman kazanmıyor 15 Aralık 2006 Beşiktaşlı yöneticileri maçta ağırlama görevini üstlenen Bayer Leverkusen’in idari menajeri Rudi Völler, siyah beyazlı takımın futbolunu övdü.Alman Milli Takımı’nın eski golcüsü, Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner, Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Yücel, Asbaşkan Fikret Ercan ve Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Eren’le bir süre sohbet etti. Beşiktaş’ı son 4 maçında izlediklerini belirten Völler, "Tigana kısa pasla oynatmayı seven bir hoca. Bunu Beşiktaş da iyi uyguluyor. Ayrıca gerçekten kaliteli oyuncular var. Fakat futbol ilginç bir oyun. Her zaman iyiler kazanmıyor. Öyle olsaydı, her Dünya Kupası’nı Brezilya kazanırdı" dedi.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
| |
| | #3 | ||
| Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 25 ![]() |
UEFA Kupası’na beklenenden erken veda eden Beşiktaş’ta hüzün var. Leverkusen mağlubiyeti sonrasında Beşiktaş Yönetimi sessiz kalmayı tercih ediyor. Ancak bu sessizliğin sebebi yarın Ç.Rize ile oynanacak olan Türkiye Kupası maçı. Almanya'da alınan yenilgi sonrasında adeta yıkılan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, hafta başında Teknik Direktör Jean Tigana ile bir araya gelecek. Fransız çalıştırıcıdan ayrıntılı bir rapor isteyecek olan Demirören'in, acil değişimler düşündüğü öğrenildi. UEFA Kupası'nda final hedefleyen ancak son iki sezonda olduğu gibi yine ilk turda elenen siyah-beyazlılar, adeta şoku yaşıyor. Leverkusen yenilgisi bütün camiayı yasa boğdu. Büyük hayal kırıklığı yaşayan Beşiktaş yönetiminin yanı sıra muhalif kanat da üzgün ve bekleyişte. Jean Tigana, dün yapılan idman öncesinde futbolcularıyla bir araya geldi. Fransız teknik adam "Leverkusen maçını unutun. Lig ve Türkiye Kupası'ndaki mücadelemiz sürüyor" dedi. Ancak Tigana'nın futbolcuları motive etmekte zorlandığı öğrenildi. (Türkiye)
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
| |
| | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | e neyapalım umut fakirin ekmeği....
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| |
| | #8 | ||
| Guest
| kardeş beni bu durumda da güldürdün ya tbrk... cidden öyle...3 senedir çekmediğimiz çile kalmadı...artık rahat bişe görsek korkmaya başlıyacaz ne zaman kötü olacak diye...çile kartlaım çile...böyle devam edecek gibi allah sanumuzu hayır etsin... | ||
| | #9 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | amin valla amin yeter diye diye dilimizde tüy bitti ama napalim bakin kac ay oluyo yazamiyorum hep ayni seyleri yazmaktan biktim arkadaslar... ne olacak halimiz bilmiyorum ama ...
__________________ ADALET OLMADIKCA ISYAN BITMEZZZ | ||
| |
| | #10 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |