![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
2006 2007 Sezonu Bu Bölümde 2006 ve 2007 yıllarına ait karşilaşma yorumlar vs. arşivlenir |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
2.Boboyu yabancı diye kimse eleştirmiyor,boboyu bu takıma uymuyor diye eleştiriyor herkes.Gökhan güleçi boboyla toplarım 2 ile çarparım gene nobre etmez.Nobrede yabancı değilmi,onu niye kimse eleştirmiyor. 3.Bu beceriksiz diye tabir ettiğin oyuncuları ne ben aldım bu takıma ne sen.Peki kim aldı bunları,bir cevap evr bakalım.Gökhan güleç ve bobo tigananın prensleri,demekki bu berbat forvet hattımızın tek açıklaması al,yanlış seçim,yanlış seçimde takımın patronuna aitttir. 4.Şimdi biri çıkar eksiktik,sakattık falan filan der.Eğer bir klebersonla,yada bir korayla biz ancak 10 kişi sakaryayı yeniyorsak bırakın yenmeyelim daha iyi. 5.Martinez çok iyi oynadı evet bundaki baş faktörler neler,bu takımın beceriksizleri,her topu kalecinin üstüne vurursanız,bizim fevzide buffon olur. 6.Toraman bakinin yerine oynadı,bu maç asla bir ölçü değildir ,ama toraman stoperde 5 tane baki eder 7.İbrahim Üzülmez bu sene bu takımın en verimlilerindendi,ilk defa bu sene bu kadar kötü topunu gördüm.Sen her maç batıran runjeyi,bakiyi savun sonra gel ibo bir maç iyi değildi diye burda bide üzülmeze bakın,şöle böle de,destekse hepsine destek ver kardeşşim. Sonuç olarak bu oyun şablonu ile bunlar iyi günlerimiz,sen git bucaya 5 değil 15 at banane.Bütün maçı eksik oynamaış bir takımı kendi evinde yenemiyorsan bunda ilk suçlu her zaman bu takımı kuran hocadır,sonra beceriksiz futbolculardır.Ama devam edelim inadına tigana,alayına tigana,hepsine tigana diye...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |