![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| 2006 2007 Sezonu Bu Bölümde 2006 ve 2007 yıllarına ait karşilaşma yorumlar vs. arşivlenir |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
| |
| | #2 | |||
| Guest
| Alıntı:
şunu herkez biliyor ki bu takımı kuran tiganadır...o yüzden forvetimiz kötü yok defansımız kötü yok kalecimiz iyi değil deyip suçu futbolcuların üzerine atmaktan önce bu kadroyu kuran adamı suçlamak gerekiyor...kimse karışmadı kadroyu kurarken...madem güvenmiyordu , madem tigana çok iyi bir hocaydı bunları tahmin edemedi mi böyle olacağını....ben hatırlamıyorum bu kadar olanağı başka hocalara da verdiğimizi.... | |||
| | #3 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ben futboldan fazla anlamam, bana futbolu sevdiren BESIKTASimdir.. metematikciyim.. yüksek lisans ögrencisiyim.. ayni zamanda zürich de matematik ögretmeniyim.. simdi geleyim mevzuya.. 1- sabredeceksem bir yabanci kaleci icin bu runje olmazdi.. jefferson yada martinez olurdu.. Yerli olarak Volkan olmaliydi ama shalke den alinip gönderilen.. simdi eziklerde kine muhtac kalmazdik.. 2- sag bekte ali günesi göbekde gökhan ve toraman i izlemek isterim.. yada sagbek toraman ve göbekte gökhan zan ve mustafa dogan.. kafiyeli de oldu bakin simdi toraman-zan-dogan-SIRFKOSAN(deli yi kastediyorum) 3- önlibero da korayin yedegi fahri olmali klebersonun yaninda oynamali ve onu rahatmalilar.. 4- kanatlarda ali tandogan veya burak(sag) ve ibrahimlerden biri olmali(sol) 5- bobo kiraya verilmeli ve acilen tecrübeli bir stoper yada önlibero alinmali.. 6- forvet icin nobrenin yanina gökhan ünal alinmali..(yabanci kontenjanini düsünerek söylüyorum) 7- rico ve nobre sakat ve cezali durumlar haric hep oynamali ki birbirlerini kesfetsinler.. bu ikisinin uyumu seneye UEFA da cok mühim.. 8- INADINA BESIKTAS
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
| |
| | #4 | |||
| Guest
| Alıntı:
| |||
| | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | hangilerine imzani atarsin onu da söylersen iyi olur..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
| |
| | #6 | |||
| Guest
| Alıntı:
| |||
| | #7 | |||
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | |||
| |
| | #8 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Ricardinho yerine Robert veya gercek bir sol kanat isteyen Tigana degil miydi? Transferin son gununde hala 2 orta saha ve 1 stoper isteyen Tigana degil miydi? Kadro sikintisi cektigini belirtip yonetimle arasi acilan Tigana degil miydi? Demek ki bir bildigi vardi ki 2-3 sakat olunca bu duruma geldik. Aha simdi Nobre de yok, sikiysa sen gec takimin basina ve onumuzdeki maclari kazan, oyle kolay degil bu isler.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
| |
| | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
aynen katılıyorum arkadaşım tigana Ze Roberto yada Robertsi istedi yönetim Ricardinhoyu aldı elimizde delgado varken ricardinho hiç bi işe yaramıyor ancak devre arasında Defansa adam gibi bi stoper örn : Edmilson , Helgura gibi adamlar olursa uyar ama yinede ben pek umutlu değilim bu takımdan ve yönetimden | |||
| |
| | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |