![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #42 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Allah bizi korusun
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #43 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() |
![]() | #46 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bu takımın hali rezil bir vaziyette. bundan sonrada düzelmez dümeni kırılmış bir kere. dümensiz gemi gidermi. ben bu maça özel iddada kuponu yapacam valla. rezil oluyoruz bari kazanalım ya. 3-0 biter maç zaten. ben 0-1 handekapa 100 misli basacam keşke yensekte benim 100 gitse ama adım gibi eminim kazanacam her zamanki gibi | ||
![]() |
![]() | #48 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | geride kalan 11 hafta gösterdiki tek ön libero çift forvet ve bu oyun anlayışıyla hiçbişey olmaz, artık tigana da şu ezik zico gibi inadından vazgeçmeli ve bi değişiklik yapmalı yeter artık bıktım kötü futboldan bu maçtan mutlaka puan almalıyız kaybedicek bişey yok eğer hazır hale geldilerse koray ve kleberson mutlaka ilk 11 de ve kadro böyle olmalı; runje serdar kurtuluş-----ibo toraman-----gökhan zan-----ibo üzülmez koray-----------kleberson burak---------ricardinho---------delgado bobo | ||
![]() |
![]() | #50 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Tigana yine 4-3-1-2 ile çıkarsa benim gözümden de düşecek doğrusu.Artık sistem değişikliğini bu maçta uygulamalı. -----------------------------RUNJE----------------------------------- -------------------TORAMAN---------ZAN---------------------------- A.GÜNEŞ--------------------------------------------------ÜZÜLMEZ-- ----------------------KORAY----KLEBERSON-------------------------- -----------BURAK------------------------------DELGADO------------- --------------------------RICARDINHO------------------------------- ------------------------------BOBO-----------------------------------
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |