![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Khamon gözüm tigana topçuları tatile yollasaydı biz paf takımıylada bu maçı alırdık ya hem görmüş olurduk anların performanslarını dimi ama..valla ben izlemiyorum maçı tigana gitmeyene kadar izlemeyecem eger gerçek beşiktaşlıysan sende izleme...(benim korkum şuki ben oğluma beşiktaş sevgisi aşılıyorum yarın büyüyünce karşıma dikilip bana hesap sorarsa o kötü çünkü bu gidişle anadolu takımına dönecez yazık) Konu outlawwanted tarafından (20-12-2006 Saat 19:58 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ooffff ooofffff bu nebicim futbol bu nebicim takim inanin artik hicbir maci rahat izleyemiyorum bu defansa 3. lig takimi bile 3 gol atardi ileride nobre ayakta duramiyorum ibrahim akin ali tandogan yerlerde sürünüyor tigana beyefendide serdar birakmis tek basina orta sahada bakin cocuk napsin yinede bence elinden geleni yapmaya calisti ama klebersonu begenmiyoruz yoklugunda gördük orta sahamizi , ama belkide böylesi daha iyi oldu yönetim artik mecbur transfer yapmaya yada tiganayi kovmaya ( Insallaaaaaaaah ) | ||
| |
| | #6 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | maci izleyemedim ama iyiki izlememisim yorumlari okudugum kadariyla ...
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
| |
| | #7 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
İyiki izlememişsin zaten mahalle maçı havasında bi maçtı...Futbolcular ayakta duramadılar....
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | |||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu takımda Bobo-Nobre beraber oynayamaz. Gençlerbirliği gibi dirençli bir takıma karşı ortasahayı sadece Serdara emanet edersen, elinde bir tane adam gibi stoperin de yoksa bu fark kaçınılmaz olur. Devre arası Song gibi bir stoper mutlaka alınmalı. Kleberson giderse de Appiah gibi pres gücü yüksek aynı zamanda teknik bir ortasaha oyuncusu alınmalı. | ||
| |
| | #9 | ||
| Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | İlk yarı ortadaydı maç 2. yarı besıktasta 3-0 one geçebilirdi diye düşündük ama 2. yarı hayal kırıklığı oldu 8 dk 3 gol yedık hele 3. gol rezıllıktı ,ondan sonrasını izlemedım zaten
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Rize maçında takıma övgüler yağdıranlar bakalım yarın gazetelerinde neler yazacaklar. Bir maçlık bir camia olduk.Rize maçıyla fortis kupasıyla mutlu olduk.Küçülmeye devam...Bu kafayla dibe hızlıca...Allah yardımcımız olsun.. Gerçekler Tigana Onun futbolcu kadrosu yönetim tam bir balon....İki üç maç şişiyor bir maç patlıyor.Merak etmeyin bu balon bir iki maç sonra gene şişirilir..On defa söyledik.Ali tandoğan,İ.Toraman,Gökhan Zan (ALLAH tan oynamadı.)Burak,Bobo,İ.üzülmez,Baki BU ADAMLAR KALİTESİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ............ .! Bu adamlardan kurtulmamız en 5 senemizi alır.Sabır.
__________________ size verebileceğim tek şey GERÇEK daha fazlası değil................. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |