![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
Guest
| ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarı kramponu ile çıktığı Rize maçında golünü atan Nobre, başkentte pozisyona bile giremedi. Yine suskun Nobre'nin sarı krampon uğuru bu kez tutmadı. Haftalar süren suskunluğunu bozduğu Ç. Rize maçına da sarı kramponlarla çıkıp, golünü atan sambacı, Gençlerbirliği karşısında önemli bir pozisyona bile giremedi. Top alamadı Maç öncesi, "Sarı kramponlarım hem rahat hem de uğurlu" açıklamasını yapan Nobre, 90 dakika | ||
![]() | #4 | ||
Guest
| Sert oynadılar Beşiktaş karışısında galibiyete 3 golle ulaşan G.Birliği, Beşiktaş'ı sert faullerle durdurdu. 90 dakika boyunca tam 17 faul yapan kırmızı-siyahlılar, özellikle Beşiktaş atağa kalktığı anda rakiplerini düşürdü. Başkent ekibinde 3 oyuncu sarı kart görürken, Beşiktaş'ın yaptığı fauller 8'de kaldı. | ||
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | tipe bak lafı hiç yakışmamış... ama luce konusunda sonuna kadar haklısın
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Demek istedigim Tiganada teknik direktörluk bi tip yok gibisindendi yanlis anlasilma olduysa pardon !
__________________ Ses Etmesemde Öfkem Saklı Sana Bakışlarımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alacağın Olsun O Da Değmezdi Sana. | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() | dun ıkı hocanında basın toplantısını dınledım genclerın hocası avarajımızı duzelttık dedı yazıklar olsun kı boyle ınsanları konusturuyoruz sonunda anadolu takımından cıkıp avaraj takımıda olduk ya hıc bırsey demıyorum devam ınadına tıgana devam 1 senemız daha zıyan olmakta bırakın artık su at gozluklerıyle bakmayı olmuyor bu hocayla olmuyor yok mu Bir kısı tıganadan ve yonetımden bızı kurtaracak ınsannn | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | şimdi bu ankaragücü gençlerbirliğinin çıkmamasını da isteyebiilir haa,çünkü bunlar bazen karı-koca gbi aynı evin içinde küslük yapıyolar bazende kardeşlik mesajları veriolar...neyse ankaragücü zannımca birinci yazdığımı uygulayacak zira baskent takımlarının 3ü de ii futbol oynuyor bu sene ve ankaragücü en azından kupada yalnız ilerlemek isteyebilir ammaaa gel gelelim bize yenilirsee bu kezde gençlerbirliği son maçı aldığı andaa tur işi karışıyor yaa...biz ankaragücünü 1-0 dahi olsa yenersek tur bizim oluyo,ama şu edit gençlerle aynı anda çıkmak da kanıma dokunur benim Konu GoD of WaR tarafından (21-12-2006 Saat 11:05 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar şimdi tam olarak dikkat etmedim ama galiba 2. olup çıkarsak FB ile çeyrek finalde eşleşebiliriz ve FB nin seyircisiz oynama cezası var eğer böyle bir şey varsa 2. olmak daha bi uygun görünüyor. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |