![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #81 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | 2 maç galip b ir maç mağlup bir maç berabere 2 maç galip bir maç mağlup bir maç berabere neyi öğreniyor bu genç futbolcular bunumu adamlar tecrübe kazandığında ''tigana bize 2 maç galip bir maç mağlup bir maç berabere kalmayı öğretti ''diyecek.. | ||
![]() |
|
![]() | #82 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Sakin olun arkadaşlar. Ben sıkıntı yapa yapa kafayı yedim. Psikolojim bozuldu. Artık hiç kafama takmıyorum. Beşiktaşımın maçı diye izliyorum, maç bittiğinde hiç birşey olmamış gibi davranıyorum. Yazık bünyenize. Relax olun. Futbolcular tatile çıkmıştı bu maçta, sahada oyun oynayan göremedim. Eğlensin, dinlensin tabii gençler, o kadar çalıştılar ilk devre, başarıdan başarıya koştular, şimdi dinlenme zamanı. Hem aldıkları o kadar parayı da harcamaları lazım değil mi, idman yaparak, maç yaparak bitmez ki bu para canım. Beş yıldızlı otellerde yılbaşı kutlamaları yapacaksın, altına ferrarini çekip gözde mekanlarda bakış atacaksın millete. Bizim de ettiğimiz laf. Eskiden futbolcular benim kadar duygulu baksa yenerler diyordum. Ama hata bende, benim gibi bir gariban, altında ferrarisi, cebinde 5 kuruşu olmayan, ezilmeye, sömürülmeye mahkum bir adamın düşüncesiyle sosyetik topcuların bakışı bir olur mu? Aptalım işte, görkemli topcularımız kusura bakmasın. Geçmişte yaptığım eleştiriler için de özür diliyorum, herşey futbol mu canım, gezmek tozmak aşk yaşamak var. Ne kadar da at gözlükleriyle sevmişim Beşiktaş'ı. Öğrenemedik sever gibi gözüküp alemlere akmayı, yazıklar olsun bana!!!
__________________ NO PASARAN | ||
![]() |
![]() | #83 | ||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Alayına isyan....Yönetim İstifa....
__________________ | ||
![]() |
![]() | #84 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Khamon gözüm tigana topçuları tatile yollasaydı biz paf takımıylada bu maçı alırdık ya hem görmüş olurduk anların performanslarını dimi ama..valla ben izlemiyorum maçı tigana gitmeyene kadar izlemeyecem eger gerçek beşiktaşlıysan sende izleme...(benim korkum şuki ben oğluma beşiktaş sevgisi aşılıyorum yarın büyüyünce karşıma dikilip bana hesap sorarsa o kötü çünkü bu gidişle anadolu takımına dönecez yazık) Konu outlawwanted tarafından (20-12-2006 Saat 19:58 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #86 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Teknik Direktörümüz Jean Tigana Fortis Türkiye Kupası'nda oynadığımız Gençlerbirliği maçı sonrasında şu açıklamayı yaptı: "Bugün çok isteksiz göründük. Açıkçası sahada hiçbirşey yapmadık. Kötü bir görüntü sahneledik. Bu maçı çok çabuk unutmalıyız. Şimdi Ankaragücü maçını mutlaka kazanmak zorundayız." | |||
![]() |
![]() | #89 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ooffff ooofffff bu nebicim futbol bu nebicim takim inanin artik hicbir maci rahat izleyemiyorum bu defansa 3. lig takimi bile 3 gol atardi ileride nobre ayakta duramiyorum ibrahim akin ali tandogan yerlerde sürünüyor tigana beyefendide serdar birakmis tek basina orta sahada bakin cocuk napsin yinede bence elinden geleni yapmaya calisti ama klebersonu begenmiyoruz yoklugunda gördük orta sahamizi , ama belkide böylesi daha iyi oldu yönetim artik mecbur transfer yapmaya yada tiganayi kovmaya ( Insallaaaaaaaah ) | ||
![]() |
![]() | #90 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | maci izleyemedim ama iyiki izlememisim yorumlari okudugum kadariyla ...
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |