30-10-2006, 17:48
|
#11 |
Guest | Alıntı: sonatcan´isimli üyeden Alıntı
ben futboldan fazla anlamam, bana futbolu sevdiren BESIKTASimdir.. metematikciyim.. yüksek lisans ögrencisiyim.. ayni zamanda zürich de matematik ögretmeniyim.. simdi geleyim mevzuya..
1- sabredeceksem bir yabanci kaleci icin bu runje olmazdi.. jefferson yada martinez olurdu.. Yerli olarak Volkan olmaliydi ama shalke den alinip gönderilen.. simdi eziklerde kine muhtac kalmazdik..
2- sag bekte ali günesi göbekde gökhan ve toraman i izlemek isterim.. yada sagbek toraman ve göbekte gökhan zan ve mustafa dogan..
kafiyeli de oldu bakin simdi
toraman-zan-dogan-SIRFKOSAN(deli yi kastediyorum)
3- önlibero da korayin yedegi fahri olmali klebersonun yaninda oynamali ve onu rahatmalilar..
4- kanatlarda ali tandogan veya burak(sag) ve ibrahimlerden biri olmali(sol)
5- bobo kiraya verilmeli ve acilen tecrübeli bir stoper yada önlibero alinmali..
6- forvet icin nobrenin yanina gökhan ünal alinmali..(yabanci kontenjanini düsünerek söylüyorum)
7- rico ve nobre sakat ve cezali durumlar haric hep oynamali ki birbirlerini kesfetsinler.. bu ikisinin uyumu seneye UEFA da cok mühim..
8- INADINA BESIKTAS | jeffeson ve g.ünal dışındaki herşeye katılıyorum..jefferson BJK kalesini kaldıracak kapasitede değil bence G.Ünal dan daha iyi son vuruşları daha etkili bir golcü lazım...ve schalkeadan gönderilen Volkan Ülnlü konusunda da sonuna kadar haklısın..en büyük yanlışlıklardan biri o kadar genç ve yetenekli bir kaleciyi göndermek olmuştur... |
| |