![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #161 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() |
|
![]() | #162 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Kleberson sağ kanatta daha çok oynadı man utd'de.Şu anda Fletcher'ın oynadığı yerde.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #163 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
adam dogru yerimde oynayamiyorum %100 verimli olamiyorum diyor adam man utd de sol kanat oyuncusuydu...herhalde kle yi bjk ye geldikten sonra takip etmeye basladin...
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | |||
![]() |
![]() | #164 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bir kaç maç oynamış olabilir benim bildiğim ortasahanın ortasında oynuyordu djemba djemba ile birlikte yani scholes un yedeğiydi. orda oynamış olması onun gerçek mevkisinin orası olduğunu göstermez. elinde burak, serdar kurtuluş ve ali tandoğan varken klebi sağda oynatmak saçmalık olur.(solda demiyorum o iyice aptallık)
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #165 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #166 | |||
YouTube - Manchester Utd 6 - 2 Fenerbahçe
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | |||
![]() |
![]() | #167 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]()
![]() |
![]() | #168 | |||
herneyse dostum bakalim iste bugün nasil olcak... ![]()
![]() |
![]() | #169 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Beşiktaş'ta Tayfur-Giunti ikilisinin başka bir versiyonu Koray-Kleberson'dur.O yüzden bu ikili mutlaka oynamalı.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #170 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı: BBC SPORT | Football | Europe | Man Utd 6-2 Fenerbahce
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |