![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |||||||
| 2006 2007 Sezonu Bu Bölümde 2006 ve 2007 yıllarına ait karşilaşma yorumlar vs. arşivlenir |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ayni tas ayni hamam , nedir bu takimin hali buyu mu yaptilar bize allahim yarabbim bu macta en az 3 fark atmamiz gerekirken kleberson delgado rico ve gokhan zan yuzunden yenildik ....
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
| |
| | #2 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aynı tas aynı hamam değildi bi kere,son haftaların en iyi topunu oynadık,söylediklerinin tersine delgado ve gökhan zan takımın en iyileriydi,nispeten kleberson kötüydü,şanssızlıktan başka bişy diyemiyorum | ||
| |
| | #3 | ||
| junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | delgado ricardinho yüzünden mi yenildik delgado bu kadar ağır sahada sov yaptı be gökhan zan penaltı yaptırana kadar hatasız oynadı arkadaşım tamam kleberson cok pas hatası yaptı ama o çıktı orta sahaçöktü top bile yapamadıkkk
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... Konu R€D-D€V!L-1903 tarafından (02-11-2006 Saat 22:50 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #4 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
eski sistemle cıksaydık zaten bastan giderdi maç.ama bize kesinlikle carew tarzı bir forvet lazım hiç top indiremiyoruz olmuyor işte bole. ama su yine bir gercek tigana yı biri durttu. | |||
| |
| | #5 | |||
| junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | |||
| |
| | #6 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Gerçekten çok yazık oldu.Bu sezon ilk defa bir maçı kaybettikten sonra ağladım valla.Ama sağlık olsun yine de.En azından Tigana inadından vazgeçti ve doğru bir takım sürdü sahaya.Ama 4-3-2-1 değil 4-2-3-1 oynamalıyız diye düşünüyorum.4-3-2-1'de Koray'a yazık oluyor sağ kanatta.Bu maçta Delgado müthişti.O yüzden onun avatarını koydum.Keşke ilk yarıdaki golü de atsaydı.Daha sonra Serdar Kurtuluş,Bobo,Ali Tandoğan,Kleberson,Koray,Toraman,Üzülmez iyilerdi.Maçı kaybetmemizin sebebi hakem olarak gösterilebilir.Doğru çünkü penaltı yoktu o pozisyonda ama G.Zan hakkında artık kesin hükmümü verdim.Bu adam gerçekten bomba.Bazen öyle kademeye giriyor,öyle hava toplarına çıkıyor ki bunlar bütün hatalarını kapatıyor ama maçın en kritik anında öyle bir hata yapıyor ki adeta maçın içine ediyor.Bugün yaptığı gibi...3 defa adamın arkasına geçti ve pozisyon verdi.En sonunda da kendi hatasıyla penaltı olmayan bir pozisyonda penaltı yedik.Kırmızı kart görmesi hayırlı oldu bence,eminim M.Doğan G.Zan'ın yaptıklarını yapabilir ve bu hataları da yapmaz.Tigana yalvarıyorum şu takıma hatasız bir yabancı stoper al Ocak'ta.Lütfen!!! Ama Bu Beşiktaş ligde iş yapar diye düşünüyorum.Avrupa'da ise şansımız ne yazık ki çok azaldı.Brugge ve Leverkusen maçlarını kazanmamız gerek.Bu da bana çok kolay bir şey gelmiyor.Üçüncü sene üçüncü hüsran... ![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
| |
| | #7 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | biraz da sans olacak takimda ama maalesef yok.. bence iyi oynaduik ama kaybettik ben bu hakemin iyi niyetli olduguna inanmiyorum.. kritik kararlar verdi..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
| |
| | #8 | ||
| Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne şansı arkadaşlar hangi pozisyonda şansızdık biri söylesin lütfen
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
| |
| | #9 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Şansızlık mı diyeyim,beceriksizlikmi diyeyim bilemiyorum,artık cümleleri bile doğru seçemicem,şu maç boyla olmamalıydı.Bu takım ilk kes ışık verdi bana ama uefadan elenerek verdi bu ışığıda.Yani birara delgadao aimar gibi oynadı,gökhan nesta oldu ama yetmedi işte. Bu arada tiganayı eleştireceğim çok çok büyük iki yanlışını söylemeliyim. 1.Koray liberodur veye önlibero,sağ açık oynamaz,oynatılamaz,oynatan adamın hocalığından şüpe duyarım 2.Ofsayt taktiği bir gün başımızı yiyecekti ve nitrkim ilk golu hocamızın anlamsız,çağdışı kalmış,küçük takımların anca uyguladığı ofsayt taktiğinden yedik ve üzülmezinde bugun ağır kalması ofsaytı bozması bizi orda bitirdi..Merak ediyorum daha ne kadar sürecek bu taktik Ama doğru bir 11 sahadaydı,umarım kimse hakemi eleştirmez çünkü bence çok iyi maç yönetti,yani çok çok yazık oldu...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
| |
| | #10 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Üzüntünü anlıyorum ama Delgado adeta bu maçta şov yaptı.Sadece ilk yarıdaki golü atmalıydı olmadı.Ama kusura bakma Delgado'ya bu maç için kimseye laf ettirmem!!!
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |