|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
2006 2007 Sezonu Bu Bölümde 2006 ve 2007 yıllarına ait karşilaşma yorumlar vs. arşivlenir |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
25-12-2006, 15:35 | #1 | ||
Kıdemli Kartal Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 |
Zago'dan ses çıktı! Beşiktaş'ın 100.yılında şampiyonluğu tatmasındaki en önemli mimarlardan biri olan ve Ronaldo ile savunmada çok iyi bir ikili oluşturan Antonio Carlos Zago Brezilya'nın Santos takımına transfer oldu. Beşiktaş'a Roma'dan gelen ve İtalya'da en iyi ikinci defans oyuncusu seçilen Carlos Zago 2007 yılı için Santos kulübüyle anlaştı. Daha önce Brezilya'da Sao Paolo formasını giyen 37 yaşındaki futbolcu bu sezon eski Real Madrid ve Brezilya teknik direktörü Wanderlei Luxemburgo ile çalışma imkanı yakaladı. (Ligtv.com.tr Dış Haberler Servisi)
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
|
01-01-2007, 16:04 | #7 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 34 | zago iiydi ya onun gibi biri lazım..
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |