![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #253 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
defasnmız sadece 2 posizyon verdi bardağın hep boş tarafını değilde biraz da dolu tarafını görsen iyi olmazmı ben iyi oynadığımız maçta kaybettiğimize üzülüyorum | |||
![]() |
![]() | #255 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | iyi di ilk golde elinden geleni yaptı ikinci goldede doğru noktaya sıçradı ama olmadı | ||
![]() |
![]() | #257 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar biraz önce başka bir başlık altına yazdım burayada yazıyım şansızlık diyen arkadaş lara söylüyorum top direkten döner,çizgeden döner çamura saplanır,vurursun vurusun top defansa çarpar kendi oyuncuna çarpar bir türlü girmez şanssızlık budur ama sen kaleciye topu nişanlıyorsan ,ceza sahasından trıbune sut çekiyosan bunun neresi şanssızlık çok güzel oynamış olabilirsin ama çok güzel oynamak mukemmel oynamak veya olağanüstü oynamak 3 puan kazandırmıyor hatta 1 puan bile kazandırmıyor ..uefada grupta kalmak için kötü oynayıp 1 golle galip gel yeter ...bu işi dinamo yaptı
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #258 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() |
Jean Tigana’dan Açıklama 02.11.2006 23:19 Teknik Direktörümüz Jean Tigana, Dinamo Bükreş maçının ardından düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi: "Sonuçtan ötürü çok üzgünüm. İyi bir maç çıkardığımıza inanıyorum. Çok posisyona girmemize rağmen, son vuruşlarda yetersiz kaldık. İlk yarıdaki golü hakem neden iptal etti halen anlayamadım. Hakemle ilgili konuşmayı sevmem ama, deyim yerindeyse hakem için utanç verici bir maçtı. Bence kırmızı kartı görmesi gereken maçın hakemiydi. Koray ve Kleberson'un dönmesiyle orta sahada daha olumlu işler yaptık ve son haftalarda yaşadığımız orta sahada top kaybetme sorunumuzu bu maçta daha az yaşadık. Özellikle Kleberson sakatlanıp çıktıktan sonra o bölgede biraz zayıf kaldık. Artık gruptaki iki maçımızı da alıp rakiplerimizin karşılaşmalarının sonuçlarını bekleyeceğiz." www.bjk.com.tr
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #260 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | olması gerekenin biraz altındaydı,ileri çıkıp kurtardığı pozisyonda şans yanındaydı eğer onu kurtaramasaydı işi çok zordu... eğer penaltıyı kurtarabilseydi çok iyi olurdu ama olmadı.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |