![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #261 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Runje bugün vasattı. Bir pozisyonda Cordoba-vari çıkışı, yaptığı hamlesi doğruydu ama ilk golde sıradan bir kaleci gibi davrandı yani Beşiktaş'ın kalecisinin maç kurtarması lazım kaliteli bir kaleci o pozisyonlarda öyle hemen yere yatmaz. Tottenham maçında da aynısını yapmıştı. Penaltıda söylenecek söz yok doğru yere de yattı ama çıkaramadı topu.
__________________ ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #262 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | runje beşiktaşın kalecisi değil
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #263 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | gülcemal arkadaşım ben bunu sormadım bugun iyi mi kötümüydü dedim beşiktaşa yakısıyormu demedim yani yanlış anlama bu maçta nasıldı sizce demek istedim
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... Konu R€D-D€V!L-1903 tarafından (02-11-2006 Saat 23:36 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #264 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #268 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | hakem hakkında yorum yapmayı sevmezmiş daha ne yorum yapacaksınki baya bir yapmışın zaten. sana teknik drektörlük belgesi verenin ben şimdi! hayret ya bu sefer kadronun gençliğinden yakınmamış. senin gibi hocayı yanında oturttuğun i.akın şey etsin emi. | ||
![]() |
![]() | #269 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ferro 1903 üstad alıntı yapamadığım için bu şekilde yazıyorum Bu takım ortalama 30 milyon dolara kuruldu. Hedef UEFA finali olarak açıklandı. Kadro yetersizliği tigananın dahliği! taraftara gösterilmedi ve her kes su gibi kombine kapıştı gelinen nokta o kadar acı ki şerefli mağlubiyetleri tekrar vizyona getiriyoruz. Ben şahsen Beşiktaşın bu kadar etkisiz bir rakibe kaybetmesini kabullenemiyorum ve diyorumkli Tigana yeni icatlar çıkarmadan derhal gitmeli. Benim için bardak bom boş. Rico paşa ile Delgado sadece top onlardaysa oynuyorlar maça objektif bak o zaman top onlarda değilken diğer futbolcuların iki kişilik efor sarfetmesi gerekiyor. hangi teknik direktör gelirse gelsin değişen bir şey olmaz tamam kabul ediyorum ama rico delgado haricindeki futbolcular bari kendi mevkiilerinde oynasınlar hem iki kişilik koşacaksın hemde yeni bir mevkiye alışmaya çalışacaksın. Açıkça söylüyorum bu maçtan memnun kalanlar beşiktaşa ihanet ederle biz kötü oynadık aksini asla kabul etmiyorum iyi oynasa idik skar 2-1 olmazdı. Artık benim karnım şerefli mağlubiyetlere tok...
__________________ YAĞMURLU BİR GÜNDE GÖRMÜŞTÜM SENİ ÜSTÜNDE ÇUBUKLU FORMALAR VARDI BİR ANDA TUTULDUM AŞIK OLDUM BEN HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZDI | ||
![]() |
![]() | #270 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | dedikleri dogru bence, hakem utanc verici, gol pozisyonlarinda beceriksiz...
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |