![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #311 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu maçta iyice anladım ki takıma ne kaleci ne ortasaha nede defans, FORVET lazım. bobo iyi oyuncu ama yetersiz. dripling, adam geçme, çapraz koşu, sürat vs. özellikleri olan komple bir forvet lazım bize. ayrıca fiziken güçlü olacak. devre arası acilen çok iyi bir forvet alınmalı ama dandik forvet değil. paraya kıyılmalı.
__________________ ARMIZDAKİ FARK; AŞK | ||
![]() |
|
![]() | #312 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | aslında bugun bayagı umutluydum ,sahaya cıkan 11 beklediğim 11di aylardır..ama bazen de olmuyor biz su kısmetsizliğimizi yenemedik nedense..bos bos kacırıyoruz adamlar bir top da gol atıyor...iyi bir forvet kesinlikle lazım,hem yerden hem havadan gol yapabilecek,biz yasadık noumayla bunları ilhanla bunları..ve bu kaleci top gelmeden iki gol yiyorsa helal olsun valla,adamlar saldırsa ne olacaktı?? | ||
![]() |
![]() | #313 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yeter artik bu tigana beni deli edecek sen degilmiydin bu transferlere onay veren hani defansa adam bu defans anca bukadar hani forvet yater artik ligde 9 hafta geride kaldi hala 14 gol atdik yonetim istifa tigana istifaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa | ||
![]() |
![]() | #314 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | insallah sen ve ben yaniliriz..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #315 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
bu mac 1-1 bitse idi guruptan cikma hesaplari yapiyor olurduk simdi..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | |||
![]() |
![]() | #316 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Beşiktaşımız, UEFA Kupası B Grubu 2. maçında Rumen Ligi'nde 13'te 13 yapan Dinamo Bükreş'i adeta sahadan sildi. Yoğun yağış altında oynanan maçta rakibin ecel terleri döktüğü anlarda hakem Darko Ceferin sahneye çıktı ve Kartal'ın Romanya'da uçmasına izin vermedi. Aynı hakem, Dinamo Kiev maçında Fenerbahçemizi de yakmıştı. 22'de Cristea'nın golüne 58'de Bobo ile cevap verdik. 87'de Niculescu'nun penaltı golü ile 2. maçımızda da puan alamadık. BEŞİKTAŞ, dün muhteşem bir futbol oynadığı maçta hakem Darko Ceferin'in kurbanı oldu. 86'da Gökhan Zan'ın rakibi ile ceza sahasındaki nizami mücadelesinde Danciulescu, artistik bir şekilde kendini yere bıraktı, hakem Ceferin penaltı düdüğünü çalarken, Gökhan Zan'a da kırmızı kart gösterdi. Oysa Ceferin, Bobo'nun ceza sahasında düşürülüşünü ise sadece seyretti. HAKEM Ceferin, uydurma bir penaltı ile Dinamo Bükreş'i galibiyete taşıdıktan sonra 86'da Moti, 90+4'te Margaritescu'ya da kırmızı kart gösterdi. Bükreş'te Bobo ile 3 net gol pozisyonundan yararlanamadık. Ricardinho ve Delgado ile golle burun buruna geldik, fileleri havalandıramadık. Grupta oynadığı 2 maçtan da puansız ayrılan Kartal'ın ilk 3'e girip 32 takım arasına kalma umudu sürüyor. KALAN MAÇLAR: 29 Kasım: Beşiktaş-C. Brugge, 14 Aralık: B. Leverkusen-Beşiktaş, *** Yeni Kartal çok iş yapar Siyah-beyazlı takım, çok iyi oynadığı maçı şanssız şekilde kaybetti ama ilerisi için büyük umut verdi. Süper ikili yan yanaydı Beşiktaş, Tottenham'dan sonra UEFA'daki ikinci maçından da puan alamadı. Oysa Tigana'nın bir yıldır ilk kez oyun sisteminde ve kadroda yaptığı değişiklikler takımı çok olumlu etkilemişti. Gökhan Zan ve İbrahim Toraman defansın göbeğinde oynarken, Ali Tandoğan sağda forma giydi. Delgado O goller nasıl kaçar! Bir diğer değişiklik de Koray'ın orta alanda görev yapmasıydı. Oysa Tigana daha önce "Koray orada oynayamaz" demişti. Takıma vurulan bu neşter Kartal'ı D. Bükreş karşısında coşturdu. Beşiktaş çok üstün oynadı ancak girdiği sayısız pozisyondan sadece birini değerlendirebildi. Buna karşılık defansta bir hata ile ve tartışmalı bir penaltıdan gelen iki golle yenildi. | ||
![]() |
![]() | #317 | ||
Guest
| Tigana'nın bir yıldır ilk kez oyun sisteminde ve kadroda yaptığı değişiklikler takımı çok olumlu etkilemişti. Gökhan Zan ve İbrahim Toraman defansın göbeğinde oynarken, Ali Tandoğan sağda forma giydi. Delgado ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- tigana bişeylerin farkıa varmaya başladı mı dersiniz..?? farkına vardığı şeylerin arasında cidden gönderilme korkusunu içinde hissettiği de olabilir ??? | ||
![]() | #318 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | takim biraz kendine geldi usteki arkadasin dedigi gibi ali sagda toroman ve zan gobekte delgado ve rico ortada beraber tek forvet bide i.akina sans verse tigana neyise alti puan alsak bile tur atlamamiz mucize...
__________________ siyah beyaz olum yasam... | ||
![]() |
![]() | #319 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı: ![]() | ||
![]() |
![]() | #320 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | tüm yazılanları yorumları baştan sona okudum maçı izlemeyen ve şu başlık altında yazılanları okuyan biri herhalde kafayı yerdi bu ne çelişkili yorumlar bobo iyiyidi yok kötüydü delgadoya hatta gökhan zana bile kötü diyenler var hayret bişey hatta bu maçta bile kaleciyi eleştirip yerden yere vurmak isteyenler var buraktan topçu olmazmış vaybe isterseniz futbolcu tarama ekibine girin arkadaşlar hepinizin görüşüne saygı duyyorum ama şunu soksaydı yada şurda oynasaydı penaltı yapmasaydı falan gibi yorumlara hepsine katılıyorum neticede burası forum tartışma yeri ama bir maç oynanmış ve bitmiş bu maçta oynayan oyuncularda ya iyidir ya kötü bazı arkadaşlarımızın çok iyi dediklerine diğer arkadaşlar döküldü falan nasıl yazılıyor bunu anlamadım e nasıl olacak bu iş kim nasıl memnun olacak keza hakem de aynı bazılarına göre maçı katletti bazılarına göre hekme kimse laf söylemesin süperdi ve bunu yazan arkadaşlar aynı takımı destekliyor ve aynı maçı seyretmişler bunlara inanamıyorum bu kadar zıt iki görüş bu nasıl oluyor sadece eleştirmek için eleştiriyoruz hepinize saygılar.
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |