![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #181 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Delgado ricardinho gibi oyunu okuyamıyoo takımı toplayamıyo kişisel oynuo dünkü maçta yaptığı tek güzel hareket sağ yağının dışıyla i.akına mükemmel bi pas vermesiydi yoksa düm gercekten kötüydü biraz korkarak oynuo sert futbola alışması şart...
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | ||
![]() |
|
![]() | #184 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 2.yarıda sergeni izliodum sanki attırdığı ve attığı gol gercekten takımı ateşlemeye yetti.. helal olsun runjeyiyi bile gaza getirdin takımı hemen toparladın bu takımın senden öğreneceği çok sey var forza rico....
![]() |
![]() | #185 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Son maclarda iyi koruyor kaleyi hadi bakalim ins böyle devam edersin Pisko Runje ![]()
__________________ Ses Etmesemde Öfkem Saklı Sana Bakışlarımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alacağın Olsun O Da Değmezdi Sana. | ||
![]() |
![]() | #186 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Yorum yapmak için çok erken bize kaybettirdiği puanları hatırladıkça çıldırıorum inşallah sürekli bi istikrar sağlar ve kalıcı olur.. ![]()
![]() |
![]() | #187 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | dün ben maçın 2. yarısına yetişebildim ilk yarıyı söylenenlere göre ii ki izlememişim ffakat 2. yarı mükemmldik sol kantta 2 ibo süper anlaştı deli akına manyak toplar atıodu akınada orta yapmak düşüodu zaten bunu yaptılar fazlasıyla bunun yarısıra delgado çıktıktan sora sağ kanat hiç yoktu...zaten rico paşa klubenin adamı olmadığını gösterdi bi kerede beraber başlasalar delgadoyla süper olur sıra bükreşte hadi rico paşa göster klsını o maçta tanıt avrupaya kendini klberson neden halen oynuyo anlamıyorum adamın sadece şansın yaver gidıo 50 tane toptan biri attığı yeri buldu onuda rico gol yapmak zorundaydı zaten klberson her atağımızı söndürüo yerine fahri oynamalı 2. yarı süpperdık hep böle olmalıyız kaçan golleride unutmayın riconun takımda maç eksiği olmasa onlarıda kaçırmazdı eğer delgadonun üstünde durulduğu kadar riconun da üstünde durulsun görün o zaman kartalımı benim hep böyle oynamak dileğiyle nice maçlara...
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #189 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ricardinho ilk 11'de baslasa Egemen bu kadar yipranmis olur muydu onun karsisinda? Ricardinho Delgado ile birlikte oynasa adam paylasiminda bu kadar hata yapar miydi Bursa(Engin Ipekoglunun aciklamalari). Ricardinho ilk 11 baslasa bu kadar motive olup takimi atesler miydi? Lucesuc A.Hassan'i hep sonradan oyuna sokup cok iyi kullaniyordu, medya ve bilincsiz taraftar ona yuklendi ve adeta zorla ilk 11'e koydurdu. Iki mac ilk 11'de basladi ve topa bile vuramadi ve kapak oldu. Olaylari isinize geldigi gibi degil de normal bir sekilde degerlendirseniz daha iyi olacak bence.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #190 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | İlk yarı olmasa da 2.yarı ii bir oyunla maçı aldık. Rico geldiğinden beri en ii oyununu oynadı inş böyle devam eder. Maçın üzücü yanı sakatlanan oyuncular oldu keşke o sakatlıklar olmasaydı. İnş C.Brugee maçını da alırız.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |