Maçı çıplak gözle seyretmek gerçekten farklı noktaları anlatmak açısından önemli. Şöyle ki;
İlk yarı felaket. Bu felaketin çıkan oyuncular ve yerleri olduğu "daaaan " diye göründü. Çoğunluk arkadaşın "mükemmel diziliş" diye nitelediği bir dizilişle çıktı 11 ile çıktı takım. İlk yarının 30. dk.sı geldiğinde tribün "neden çift forvet değil,çoğalamıyoruz" serzenişinde bulundu, ve haklıydılar. Hücumda çoğalamıyordu.
Tigana, Koray'ın aklına ve beyin-ayak koordinasyonuna güvenmiş olacak ki, defanstan tüm toplar onun ayağından çıkmaya çalıştı. Fakat Koray, zebellah Bursa forveti karşısında küçüldükçe küçüldü. Yani Koray, fizik açısından yerinin adamı değil, eze eze top aldılar.Bu ilk yarıda da, ikinci yarıda da aynıydı. Hele hele ilk yarıda yeni açık tarafındaki kaleyi koruduğumuzdan ve olaylar tam önümde olduğundan adamın suratndan okunuyordu hepsi.
Neyse, uzatmayalım, ikinci yarıda sistem güm diye değişti. Bunda etkili olan Kleberson'un öne çıkmasıydı. ve İbo atılana kadar da ön tarafta Rico'ya topu çok güzel aktardı.
Tüm toplar Rico'da toplanınca o da mükemmel servis yaptı.
İkinci yarıda Nobre yine tek forvetti hemen gerisinde Rico vardı. Yani diziliş 4-4-1-1 gibi olup, Klebi ve Delgado daha ofansif davranıyordu. Buda hücumda 4-5 kişi olmamızı sağladı.
Runjeeeeeeee...Runjeeeeeeee...ama selam bilem vermedi,hahahaha...
Velhasıl kelam, Şimdi buldu 11'i sanırım. Ama, benim iddiam şudur ki : serdar'ın yanına 4 ciğerli bir afrikalı ile defansa bir tecrübe ile bu takım şahlanır da şahlanır.
Geçici çözüm, benim canlı gördüğüm, Gökhan ile Baki yada M.Doğan yanyana oynar, Koray tercihen ya Klebi ile değişir(Klebi kulübeye), yada Koray kulübeye...
--------------------------Runje---------------------
İ.Toraman-----Gökhan------M.Doğan-------İ.Üzülmez
--------------------Serdar------------------------
--------Klebi-----------Delgado------------İ.Akın--------
-------------------Rico------------Bobo (Nobre)----------
Not

Bu oynayan değil benim aklımdan geçendir, katılan katılır...)