![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #241 | ||
RWTH'li Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | abi yendik ya yeter demeyip bu hakemi şikayet falan etmek lazım... ben o taç olayına şaşırdım ya.. adam topu dışarı wurdu sonra gidip taç kullandı.. 3 puan güzel ama bu olaya göz yummamak lazım bence... | ||
![]() |
|
![]() | #242 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | İbrahim Akın güzel oynamaya ve amatörce kartlar görmeye devam ediyor. Nobre iyi mücadele etse de Bobo futbol adına daha iyi şeyler yapıyor. Rico paşa şova devam ediyor en önemlisi takımı takım yapıyor. Herşeye rağmen güzel bir galibiyet. Almanyada işi bitiririz inşallah.
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #243 | ||
B J K ![]() Üyelik tarihi: Jan 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Merhaba, Maç hakkında yorum yaparken kendi fikirlerinizi sununuz birilerini tahrik edecek sekilde hedef göstermeyiniz. herkezi eleştirebilirsiniz ancak bunu birilerine sataşmadan yaparsanız daha sağlıklı olacaktır. | ||
![]() |
![]() | #244 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Arkadaşlar size sevinçli bir haberim var: Dinamo Bükreş 2-1 Bayer Leverkusen (Maç sona erdi.) Bu skorla puan durumu şöyle oluştu : 1)Tottenham : 3 maç 9 puan 2)D.Bükreş : 3 maç 7 puan 3)BEŞİKTAŞ : 3 maç 3 puan 4)C.Brugge : 4 maç 2 puan 5)Leverkusen: 3 maç 1 puan Yani Beşiktaş Almanya'dan beraberlikle dönse bile tur atlıyor... ![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #245 | |||
Guest
| Alıntı:
Konu iLHAN-MANSiZ tarafından (29-11-2006 Saat 23:48 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | #246 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ya efed ibrahim tam formayi sirtina geciriosun uzun zmn sonra formaya ihanet ediosun gol yollarinda cok basarisisiz ben artik nobreden bi beklenti icinde diilim cunku bizde gol atacagina inanmiorum artik we forwette ya boboyu yada yeni bi yabanci istiorum nobre klebersonun yerinde oynasa takima daha faydali olacagna inaniorum cnku klebersodan daha yirtici mucadeleci daha cok top kapar we yine rico pasa mukemmeldi baki we serdarda kusursuz oynadi diebilirim sonucta 3 puan bizim oldu hakeme ragmende olsa tebriklr kartalim we bu arada takimi ilk defa bu kadar toplu we istekli gordum sewindirici | ||
![]() |
![]() | #247 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar maçı yine forvetsiz oynadık.mert yerine iyi bir forvetimiz olsa ilk yarı 3-1 biterdi.daha 5. dakikadaki pozisyon nasıl kaçar ya.sonra da maç zora giriyor tabi.nobrenin tartışılması zamanı geldi de geçiyor.. tamam koşuyor da kardeşim bi de kendi işini yap.golünü at... | ||
![]() |
![]() | #248 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | I. akin iyi oyuncu ama cok bencil öyle kolay kartlar görunurmu !!!
__________________ Ses Etmesemde Öfkem Saklı Sana Bakışlarımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alacağın Olsun O Da Değmezdi Sana. | ||
![]() |
![]() | #250 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |