Alıntı:
bjk4ever´isimli üyeden Alıntı
Ibrahimin kotu oynadigini soyledim, dun de iyiydi. Hatta Bursa macinda cok begenip kirmizi karti gormezden gelmistim, istersen Ibrahim Akin ile ilgili olan topice gir bir bak. Ama BJK kontraataga cikiyor 3e 1 ve bu adam kendi vuruyor ve 1 dk sonra gol yiyoruz. Ayni macta 80. dakikada goz gore gore bilerekmis gibi kirmizi kart goruyor, bu tur seyleri yapan biri Besiktasin oyuncusu OLAMAZ. |
bi tane pozisyona takmışsın kötü diyosun. bir pozisyonda vurmuş olabilir takım bindirmeleri sol kanattan yapmadı mı, o sol kanat ibrahim akın oynamaya başladıktan sonra işlerlik kazanmadı mı? somut birşey istiyorsan illa golü ibrahim akın atmadı mı? ben görüşlerimi bu topicte ve ibrahim akın topicinde söyledim tekrar aynı şeyleri anlatmama gerek yok. çok amatörce üst üste iki kez kırmızı kart görmüş olabilir. para cezası verilir ve büyük ihtimalle de akıllanır. ha akıllanmazsa bu acımasız eleştirilerinizi o zaman yaparsınız. Beşiktaşın oyuncusu olamaz diyosun kim olacak Beşiktaşın oyuncusu, ibrahim akın değil de mehmet sedef mi oynasın. belki haklısın kırmızı kart görmez ama bu taraftar kahrolmaya devam eder.
Evet bursa maçından sonra bi tane olumlu mesajın olmuş ibrahim akın hakkında. ben bu foruma girmeye başladığımdan beri de başka görmedim zaten. Önyargılısın ve bunu çoğu kez de mesajlarına yansıttın.