![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #191 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
|
![]() | #192 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #193 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Tigana’dan Açıklamalar 02.12.2006 21:20 Teknik Direktörümüz Jean Tigana, 0-0 sona eren Ankaraspor maçından sonra düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi: "Bu akşam için üzgünüm, buraya kazanmak için gelmiştik. Son dakikada rakip kaleci çok iyi bir pozisyon çıkardı. 1 hafta içinde 3. maçımızı oynadık. Buna rağmen sahadaki mücadeleden memnunum. Ankara ekibi çok iyi organize olmuştu. Sahada hiç boş alan bırakmadılar. Hava toplarında da bayağı kuvvetliydiler. Ben bir konuya açıklık getirmek istiyorum. Ne bundan önce, ne de şu anda Başkanımız veya Yönetim Kurulumuz ile herhangi bir problem olmadı. Olması da söz konusu değil. Artık bundan sonra yarınki derbi maçın sonucunu bekliyoruz. Bu karşılaşmada Fenerbahçe'nin bizimle olan puan farkını daha açmamasını umuyorum." | ||
![]() |
![]() | #194 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | eger istikrar yakalarız diyorsak bu sene sampiyonluk bana gore biraz zor cunku aylar gecti ama takım olamadık henuz kazandıgımız macları da zor kazanıyoruz sunu gormek lazım biz cok zor gol atan bir takım olduk su an | ||
![]() |
![]() | #195 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
3 forvetten bahsediyorsunda doğru kağıtta isimleri gördüğünde 3 forvet.Gerçekte nasıl oynatıldılar.Bobo ve Güleç sanki kanat adamları gibi kullanıldı.kendi kafalarına göre o bölgede oynamayacaklarına göre bu yanlışlığı yapan ve gölcülerini gol noktalarından uzak tutan tigana elbette suçlu olacaktır. | |||
![]() |
![]() | #196 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Tiganayı bende desteklemiyenlerdenım ama bu maçta onun pek hatası yok gibi bence ankaraspor u kutlamak lazım iyi oynamışlar ben özeti izledim belki yanlıtmış olabılr oyuzden fazla iddalı konusmayım izleyenler daha doğru bilgi verebilirler
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #197 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() |
![]() | #198 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Arkadaşlar kim ne derse desin biz bugün 2 puan kaybettik vede aradaki fark açılacak o yüzden bizim ne yapıp edip hoca değişmeyecek bence yeterli transferleri yapıp ligi en azında 2. yarıda koparmalıyız!!!
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() |
![]() | #199 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bundan sonra tek forvet oynayacaksak,bu forvet bobo olmalı,nobre ile gitmiyor bu iş,dün suç tiganadan önce futbolculardaydı,bu kadar pas hatası ile herhangi bir takımı yenmek çok zor,girdiğimiz nadir pozisyonları da değerlendiremeyince,skoru normal karşılamak lazım
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #200 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ya ben haftalarca bas bas bagriyorum bu nobre takimi satiyor sari lacivert formaiy giymis birisinden bize fayda gelmez ama forumdaki arkadaslar yok nobre iyi mücadele ediyor yok cok kosuyor falan filan , biz hala bekleyelim nobre gol atacak diye sezonun yarisi bitti 1 gol bazi arkadaslar bilir besiktasa arjantinli nartallo gelmisti o bile bu nobreden basariliydi yani bence nobre besiktas tarihinin gemis gecmis en kötü forveti , Bobo gibi adam var kenarda oturtuyorsun anlamiyorum sonrada gol atamiyoruz , nobre , kleberson ve runje mutlaka gönderilmeli ama mutlaka yoksa bu sene uefayada zor gideriz , ama ilk nobre gitmeli yoksa isimiz duman aziz yildirimdan parami aliyor ne gol atmasin diye eziklerde takir takir gol atiyordu bize geldi 380 derece döndü , | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |