![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |||||||
| 2006 2007 Sezonu Bu Bölümde 2006 ve 2007 yıllarına ait karşilaşma yorumlar vs. arşivlenir |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu maçı alacağız eminim. Açık oynayan takımları İnönü'de yeniyoruz. Kayseri zor bi rakip olsa da yeneceğiz. Bülent Bölükbaş en önemli oyuncuları bana göre, kitlememiz lazım bu adamı. İbrahim Akın geri dönüyor Rico ile maça damga vuracak. Oynarsa Bobo'dan da iyi şeyler bekliyorum.
__________________ ![]() Konu Markus Münch tarafından (05-12-2006 Saat 23:24 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #2 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ya arkadaşlar lig uzun daha birşey bitmedi.Bu Fenerbahçe'yi çok iyi izledim Gs maçında.Bir halt yok bunlarda.GS çok daha iyi top oynadı.FB sadece birkaç adamı ile kazanıyor her maçı.Biz takım olabilirsek duman ederiz bunları.Gördük Kadıköy'deki maçta bu sezon işte kafa kafaya oynamadık mı hatta Rico atsa kazanıyorduk.Beşiktaş ikinci yarı yapacağı takviyelerle iyi olacaktır.FB'den cacık olmaz ciddi söylüyorum.4 oyuncu aldılar 55 milyon euro.O paranın yarısına PSV tarih yazıyor Avrupa'da.FB'yi geçmek çok kolay.Yeter ki biraz inançlı olalım.Zaten geriden gelmek daha avantajlı,biraz yaklaşalım geçen seneki gibi FB'de stres olacaktır.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |