![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #72 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #73 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | babacım 4 oldu noldu bize yawww pınarbaşı burma burmaaaa yar yaar yaar yaar yar yar aamaaaannn yaz kış ortasında coşar kartal leylim leylim leylim amannn.. | ||
![]() |
![]() | #74 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | helal olsun karakartallll | ||
![]() |
![]() | #79 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | oyun guzel skor guzel taraftar hem iyi hem kotu herseye ragmen ilk galibiyetin tesaduf olmadigini kanitlamak guzel... ama asil simdi dikkat deplasmana gidiyoruz takim havaya girerse deplasmandaki maclari da aliriz ama takimlari hafife alirlarsa isimiz cok zor ben inonudeki maclar icin endiselenmiyorum deplasman performansini goremedik takimin 3 maci da inonu de oynadik ve kazandik asil onemli olan deplasmanda nasil bir futbol sergileyecegimiz ona gore yorumlarimiz da daha netlesir...
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #80 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | helal olsun bize bole bol golllu galibiyet için size hem bole oynayın nazar degmez insallah sonunda dogru kadroyu bi sekilde bulduk bole dewam cocuklar haydi kartal şimdi geriye bakıp avrupanın elimizden kayıp gitmesine cok uzuluyorum ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |