![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #91 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 1.Runje2.İbrahim Toraman3.İbrahim Üzülmez4.Gökhan Zan5.Baki6.Delgado7.Koray8.Serdar9.Ricardinho10.Bu rak11.Bobo ilk onbirimiz...Bobo bu maç öncesi 3 ünite serumla çıkacakmis...
__________________ _________ ..:::BENDEKI BESIKTAS SEVGISI HIC BITMEYECEK:::.. [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() |
|
![]() | #95 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | maç boyunca iyi oynayamadık ne yazıkkii...Son iki maçtır iyi oyun ve skora ulaşabiliyorduk ama bu macta oyuncular istenilen performansı sahaya yansıtamadılar...Bunda Nobre nin sakatlığı,kötu hava şartları ve hakemin sertliğie prim vermesi etkili oldu...Sonucta yenilmezliğimiz suruyoo ama istenilen oyun bu macta yokk.....
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() |
![]() | #96 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() |
Tahmin ettiğim gibi gündüz maçı olması Antep deplasmanında zorladı. Ama Tigana isimli şahsın maç içinde yaptığı hareketler bu sene şampiyonluktan koptuk artık seneye nasıl takım kurarım gibiydi. Bitime 15 dakika kala Can diye genç oyuncuyu almakla bana göre hata yaptı. Tigana ya maçın berabere olduğunu unuttu 5-0 öndeyiz sandı yada bu sene bitti artık seneye takımı nasıl kurarım düşüncesi vardı. Eğer Febe 89 da gol atıp maç alıyosa biz neden almıyalım neen oyuna etkili olacak değişiklik yapmadıda tecrübesiz bir oyuncuyu kritik zaman da aldı. bunu anlayamıyorum yaa. Lütfen biri bana anlatısın. | ||
![]() |
![]() | #97 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | aslında böyle kötü şartlarda oynanan deplasman maçına göre 3-4 iyi pozisyon bulundu ama bunları atamazsan deplasmanda kazanamazsın.artık hedef 2. olup ş.ligine gitmek. bence takım herşeye rağmen g.sarayı geçip 2.olabilecek güçte... | ||
![]() |
![]() | #98 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bu takım deplasman da bu sonuçları aldıkça nasıl şampiyon olacak kardeşim. tabloya bakarmısın bir ya. tam bir rezalet sadece 2 galibiyet var. birde tigana efendi böyle değişiklik yaptığı sürece zaten hiç bir şey olmaz. oyuna soktuğu can nerden çıktı birdern bire. elin adamı rezil futbol oynadığı maçlarda bile 90 da gol atıp maç kazanırken, biz nispeten iyi oynadığımız maçta puan kaybederek şampiyon olamayız ve hatta şampiyonlar ligine bile gidemeyiz. kupa maçının en iyilerinden ali tandoğan neden oynatılmıyor. birileri buna çıkıp cevap vermeli. ibrahim toramandaki sağ kanat ısrarı niye olmuyor kardeşim işte niye ısrar ediliyor. elinde bir maç öncesinin örneği varken niye aynı hatayı yapıyorsun. toraman sağ bek sağ açık değil. birde bu yönetim pasif kalıyor. verilen hakemlere bak hep vukuat önce cem deda şimdi yunus yıldırım. başka hakemler neden verilmiyor. neden hep ikinci sınıf hakemler veriliyor. bizim futbolculara vurdularmıserbest adamlar kendilerini yere attılarmı serbest. her maçta iki sakat veriyoruz ama sesini çıkaran bir yönetim ortada yok. bir ******** nihat özdemir kadar olamıyoruz. aynı golü ezikler atsa idi acaba iptal ederlermeyidi. haluk ulusoy eziklere zarar veriyormuş hiç görmedik allaha şükür. bunu kullanarak tıkır tıkır malı götürüyorlar. | ||
![]() |
![]() | #99 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | gaziantep futbolcuları futbol oynamaya niyetli deildi devamlı oyun faullerle durdu.Ayrıca tiganayı anlayamadım son 10dk maçı çevirmesi gereken futbolcu alması lazım bizim tigana can die bi oyuncuyu alıo bu adamla nasl maç çevirebiliriz ki delgadoyu çıkartıosun sahanın en ii adamını ben anlayamadım tigananın ne yapmak istediini | ||
![]() |
![]() | #100 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | delgadoyu ilk kez begenrek izledim ve tigana 65 te cıkardı.can belki gelecek vadediyodur ama bu macta işi ne?gaziantepte maşallah oyun oynamaya değil yerde yatmaya gelmiş.10 dakkayı böyle yediler.kalecileri desen yine aynı.fenere gelince ama pek acemi oluyolar.profosyonellikle alakaları kalmıyo.sırf bu fenere olan sempatilerinden anadolu takımlarına sinir oluyorum.son olarak.bu takım gs yi bile geçemez.üstüste 3 maç bile kazanamadık.
__________________ Armamızdaki Ay-yıldız bütün yıldızlara bedel... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |