![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Olacak İşmi Bu... Insanın Moralinin Azına Ediyorlar Ama Şunuda Söylicem... Konyaspor Futbolcuları Çok Şerefsiz Sahtekar... Uzatmalarda 1 Konyasporlu Futbolcu Oyundan Cıkacak.. İlk Baş Koştu Sonra Yürüdü Sonra Topalladı.. Çok Sahtekar Maç Oynadılar Çok..., İbrahim Üzülmez Berbatttttt Yaktı Takımı... Tigana Bu Aksam Taaaki Zan Sakatlanana Kadar Toramanı Sağ Kanatta Oynatma Inadına Devam Etti... Artık Ben Bıktım Bişey Demiyorum.. Bakalım Nasıl Kapıcaklar O Puan Farkını..
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... Konu Besiktasim_1903 tarafından (16-02-2007 Saat 22:38 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Ya üst üste 5 maç alsak şampiyon olmuş kadar sewinicem.Bu rıdvan dilmen dedi walla.Fener şampiyon die.Herkes fb ye bakıo dedi.Gs de bjk de çok puan kaybedecek dedi.Sonda fb şampiyon olucak dedi.En çok yanıım şey ise ezziklerin bu oyunlar şampiyon olucak olmaları.Bir not daha biz fb şampiyonm olursa olsun gsnin önnde bitirmemiz lazım ligi.Yani artık bedava maç wermek yok.KARDEŞ TAKIM MUHABBETİDE BİTSİN ARTIK. | ||
![]() |
![]() | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
5 bırak 3 maç alsa ona dua etcem.. yaw gorunen o ki 3 macta alamaz.. rıdvan doru demiş.. her yorumu da tutuyo genelde haklı... | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |