![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | çok üzüldm ya böyle 1 ileri 1 geri mehter takımı gibiyiz inşallah bundan sonra puan kaybetmeyiz,yoksa başladığımız yere dönebiliriz![]() ![]()
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam | ||
| |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | halkın takımı olmaktan çıktı bu takım daha çok bi ileri bi geri gitmesiyle mehter takımını andırıyo.
__________________ Allah yar ve yardımcısı olsun kartalımın... | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | offff arkadaş offfff yaaaa... ya çıldırcam kötü oynamıyoruz ki oynasak da yenilsek çıldıracam ama değil.bu arada 2 haftadır oynadığımız sahalar berbat biri buz tutmuş öteki sis içinde.sahaların renkleri bile yeşil değil.böyle sahalarda ne delgado ne ricardinho hiç bi şey yapamıyo... son sözüm de tiganaya arkadaş delgadoyu çıkarıp gökhan güleçi kanada almakla nasıl bi taktik anlayışı izledin anlamadım
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
| |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | delgadoyu neden çıkarır anlamadım ibrahim akın nerelerde anlamadım gökhan g. ile ibrahim akını kıyaslıyorum (yani kıyaslayamıyorum)tigana ibrahim akını silmiş gökhan g. oynatıyo bende tiganaya allahından bul diyorum
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| |
| | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | cok uzuldum..ben bu takimi anlamis degilim...Gecen sene ic saha fobisi vardi, simdide deplasman fobisii...BU ne biicm fobi, ben anlamiyorumm. Bugun antep macindaki gibi zemin okadar kotu degildi..kotu olan bisey vardi., oda besiktas, yani kartalim...cok uzuldum, moralim sifirin altinda geziyor yazik oldu cok yazik oldu
__________________ siyah beyaz olum yasam... | ||
| |
| | #9 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ben bu maci kazanacagimizi düsünüyordum.. yazik oldu gercekten kazanabilecegimiz en kolay macti esasinda.. sanssiz bir gol.. ve FORVET sizligimiz.. ayrica bu ofsat taktigi bize yaramiyor.. maci yüregimiz agzimizda izliyoruz..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
| |
| | #10 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | artık bu takıma guwenmıorum we soz werdım bundan sonra maclarını ızleyemecegım gokhan zanı bıle ıstemıorum bu takımda bole her mac sakatlanan bı adamla yola cıkmak yanlıs tıgana sımdı kara kara dusunsun colloccını neden ıstemedıgını toramanında bu takımda forma gıyebılecek kapasıtede olmadıgını bugun anladım cok buuk kademe hataları yapıo turkıenın en ıı stoperlerınden bırının bunları yapmaması lasım. ricardınho pas atacak adam bulamıo nereye gıtse dewamlı yanında bırı war bızım takımdan bıtısık oynuolar sankı rıcoyla adam top almaya en gerıye gelıo. delgado cok bencıl ıkıncı yarıda topu boboya atsa bız one gececektık ama donen top gol oldu burak desen dokuldu alı tandogan bındırme yapamadı bugun takımın en ıısı zamanında benım bıle sınır oldugum bu adamdan bısı olmaz dedıgım bakıydı sanırım deli, toraman, ali tandogan ayagına top gelınce benden gtsnde nereye gtsn der gbı rastgele topa wuruolar yada kaleye donuolar ama bakı genelde olumlu seyler yapmaya calısıo bugun konyada cok ıı oynadı top hep onlardaydı cok ıı pas yaptılar bıze bos alan bırakmadılar delgado dahıl bu takımdan cok topcunun gtmesı gerekır tıgana her mac aynı oyuncuları alıo ıster onde olalım ıster maglup olalım bole hoca olunmaz takım dokuluo bısıler yapması lasım ama hep aynı ıbrahım akın nerde sakatmı neden oynamıo bu takımda bu oyuncular arasında cok rahat oynar ıbrahım akın pozısyona gıremıoruz al ıbrahım akını werın topu uzaktan sut ceksın bugun sutumuz bıle yok nerdeyse macta bole mac kazanılmaz
__________________ ZORU sewerim İMKANSIZ waktimi alır... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |