![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | -Konyada son durum yaw arkadaş rixos otelde kalıyo bizim topçular konyada,bizim kampüse 100 metre.benim kaldığım eve de 100 metre lan arkadaş cuma namazına gecen sene bursaspor ve ezikler gelmişti bizima adamlar cumayı ya kılmıyo ya da bana yanlış istihabarat geldi kampüsteki camii ye gittiler heralde ben de foto makinamı neyim aldım gittimdi yıkıldım yaw göremeyince.....konya da son durum bu beyler şehir maça hazır ![]() | ||
| |
| | #2 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
takım rixos ta dııl dedemanda kalıo kardes
__________________ ZORU sewerim İMKANSIZ waktimi alır... | |||
| |
| | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
| |
| | #4 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bizde hazırız faruk kardeş | ||
| |
| | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bende hazırım deli gibi ben de hazırım şu anda evde bi ezik var ama mecburen katlanıyorum işte öğrenci evi para olarak görüyorum onları , abicim bende hazırım da gittim göremedim die üzülüyordum meğersem adamlar çarşıda dedemanda kalıyorlarmış...kayalar cami var burda orda göremedim kampüs camiinde de yokmuşlar dedim bizim adamlar yoksa namaza karşı mı? ![]() | ||
| |
| | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yaw sayın abicim bi sualim olacak müsadenizle şimdi ben foruma 6 aydan fazla dır üyeyim ancak neden şu ilk açılınca çıkan online sohbete katılamıyorum yaw bana bi bilgi verin karrtalım aşkına yaw | ||
| |
| | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 100 mesaj göndermen lazım sonra hak kazanıyorsun arkadaşım.
__________________ Kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar. Nisan ayında ben de askerim arkadaşlar. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |