![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
2006 2007 Sezonu Bu Bölümde 2006 ve 2007 yıllarına ait karşilaşma yorumlar vs. arşivlenir |
Anketimiz: Sizce dizi yayından kaldırılmalı mı? yoksa devam mı etmeli ?? | |||
Evet Kaldırılsın... | ![]() ![]() ![]() ![]() | 10 | 17,24% |
Hayır Devam Etsin... | ![]() ![]() ![]() ![]() | 48 | 82,76% |
Katılımcı sayısı: 58. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #22 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | walla ben izlemedm hiç,ama bu kadar çok izleyeni olan bi diziyi yayından kaldırmak ne kadar doğru bilemem ,yalnız diziyi anlamak istediği yerden anlayan çok insan vardı....verilen msj alınan msj olayı yani
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam ![]() | ||
![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kurtlar vadisi kalkıyorsa ana haber bülteni ve maratonuda kaldırın yeter ya adam gibi bir dizi izleyemeyecekmiyiz kimler korkuyor bu diziden hepimiz biliyoruz ama bu hükümet zaten ödün vere vere ne elimizde kıbrıs kalacak nede T.C NEDİR BU YAA YETER ARTIK TEK CUMHURİYET TEK BAYRAK. | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | kaldırılmasın desekte çok geç artık... kimlerin neersinden baktığını bened merak ediyorum.. 30 milyon kişi izlerken bazılarının RAHATSIZLIK duymasıyla kaldırılması çoook Saçma çookk...
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() |
![]() | #26 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kesinlikle kaldirilmamali.... ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Ölümle yaşamı ayıran çizgi ne siyahla beyazı ne de seninle bizi ayıramaz... ***ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞ*** | ||
![]() |
![]() | #27 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Mafya dizisi dediler Kurtlar Vadisini kaldırdılar şimdi niye kaldırdılar bunun hesabını versinler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() |
![]() | #29 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |