![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #171 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ha bi de şu ofsayt taktiğine kıl oluyorum,bu taktik bize diil rakip takıma çok iyi yarıyor ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #172 | ||
Guest
| maçı izlemedim iyikide izlemedim...2/0 dan maçı veren bir takımın biri değil hepsi hatalıdır....tabiki teknik patronu da...o yüzden özel olarak şu suçlu bu suçlu demicem maçı izleyemedim ama böyle de olmaz ki kardeşim ezikler kazanırsa fark 11 puan.....iki maç güzel gitti diye iyimser havalar estiriliyordu biz erken dedik bunu yapmak için...alın size iyimser bi tablo.....sevinin...!!!!!!!! | ||
![]() | #174 | ||
Guest
| "Çok üzgünüz. İyi bir ilk yarı sonrasında özellikle maçın ikinci yarısında Ersen Martin'in de oyuna girmesiyle ilk 15 dakikada her şey tersine döndü. Özellikle çizgi defans şeklindeki duruşumuzda hatalar yaptık. Maçın kaderini değiştiren de bu hatalardı. bu hataları ilkdefa yapmadık...daha önce de bunu denediğinde çok hatalar yaptık...sen derbi sayılabilecek bir maça nasıl bu taktikle çıkıyorsun anlamıyorum hocaaaaaaaa......derbi havasında diyorum TS alt sıralarda diye küçük görülecek bi takım değil kazanmaya ihtiyaçları vardı kazandılar ne diyeyim...bay kürdan ve sahadaki futbolcular saolsun..... | ||
![]() | #175 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | TİGANA GİTSİN.. YÖNETİM ! EĞER TİGANA'YI YOLLAYAMIYORSANIZ BİZ TARAFTAR OLARAK YOLLARIZ.TAZMİNATINI ÖDERİZ. İNÖNÜ DEKİ İLK MAÇTA 30BİN TARAFTAR BİR SANDIĞA PARA TOPLAYIP BECERİKSİZİ YOLLARIZ .. O KADAR. ÇARŞI GEREKENİ YAP... | ||
![]() |
![]() | #176 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Yaaa bırak bu işleri tigana yaa adam ol biraz delikanlı ol benim hatam de bi kerede kabul et yaaa ziya doğan ilk yarı tek forvetle maça baslıo onun yaptığı bu sala klığı çok güzel değerlendiriyoruz 2 tane gol atıyoruz herşey güzel adam 2.yarı hatasını görüyo çift forvete dönüyoo 7 dakika içinde 3 gol atıyolar sen hala bekliosunda bekliosun neyiiii bekliosun yaa senn bu kadar mı kafan çalışmıyoo bu kadar da mı oyunu okuyamıosunn adamlar defansı parçaladılar hala ofsayt taktiği yapmaya çalışıosun hiçbir futbolcunun suçu yokkkk sen 2.yarı adamlar çift forvete dönünce rico-delgado-bobo-nobre devam ediosun fahri niye oturuyooo 2-0 öndesin 2.yarı al burağa al fahriyi delgado zaten narin bi futbulcu soğukta oynayamıo saçmalamaya basladı bunları görmüo musun yoksa gördüğün halde niye müdahale etmiosun oyuna kafandakini bi anlayabilsemm....Yeter artık yeterrrrr bi kerede benim hatam de kabullen yaaa...
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | ||
![]() |
![]() | #179 | ||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() |
siz daha durun...bu başkan daha kaç sene başımızda duracak...bunun cevabını hepimiz bilyoruz...o zaman daha çok kahroluruz...benim asıl korktuğum 3 sene sonra ortada bir enkazın dahi bulunamamasıdır...
__________________ | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |