![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #182 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya nedir bu ofsayt taktiği anlamadım adamlar 7-8 tane net posiyon buldular çok işe yarıyo desek yaramıyo adamlar biraz berecekli olsa tarihi farkı yakalayacaklar yazık ya bu taraftara yazık kendinizi düşünmüyosanız bizleri düşünün
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #183 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beşiktaş Basın Sözcüsü Gülnaz Arsel, Turkcell Süper Lig'in 22. Haftası'nda Trabzonspor karşısında, 2-0 önde götürdükleri maçtan 3-2 mağlup ayrılmalarının ardından yaptığı konuşmada, karşılaşmada ezilen tarafın kendileri olduğunu ifade etti. Trabzonspor'un ikinci yarı olduğu gibi ilk yarıda da pozisyonları olduğunu hatırlatan Arsel, Jean Tigana'yı eleştirirken, oyuncu değişikliklerinin daha erken yapılması gerektiğini ifade etti. Trabzonspor'un muhteşem bir seyirciye sahip olduğunu da ifade eden Arsel, futbolun dalgınlığı affetmediğini, kısa sürede kalelerinde 3 golü gördüklerini söyledi. Son olarak maçı yöneten Selçuk Dereli'yi değerlendiren Arsel, Dereli'nin beğendiği bir hakem olduğunu, bu karşılaşmada da kendisine 10 üzerinden 8 verebileceğini belirtti acıklamaya bak 90dk kufur eden sahaya atmadıgını bırakmayan taraftar muhtesem bır seyırcı olmus YAZIK be kardesım KIMLERLE YOLA CIKMISIZ Konu GoD of WaR tarafından (25-02-2007 Saat 01:47 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #184 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | tek kelimeyle yazıklar olsunn yaaa...Ben ilk yarı 2-0 ondeyken 2.yarıda maçı 3-2 veren boole bi zihniyet gormedım yaa.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() |
![]() | #186 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | offffffffff.yazcak çok şey var da.... anasayfayada yazıp yazıp sildim.lanet olsun ya atsan atılmıyor satsan satılmıyor. bizim derdimiz bize yetiyor birde beşiktaşa kahroluyoruz. allahtan bağışıklık sistemlerimiz kuvvetli..alıştık artık. şampiyonluk yarışında olmayı bile mutluluk sayan bizleri , bu hallere düşürenlerin... | ||
![]() |
![]() | #188 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
hepimiz bakiye kızıyoruz haklıyızda.ama toramana ne demeli herkes bu adamın asıl yeri stoper,ortada oynamalı diyor bence ancak anadoluda oynar.kardeşim bir maçta da iyi oyna ya.sürekli zamanlama ve pozisyon hatası yapıyor.ben daha bu adamın 3 sezonda mükemmel oynadığı bir maçı hatırlamıyorum.ya vasat ya berbat... saygılarımla... | ||
![]() |
![]() | #189 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | gemıs olsun gene deplasmanda yenemedık ılk yarı 2 0 one gec sonra ıkıncı yarı 3 gol ye macı maglup bıtır sonrada bu takım sampıyonluk hesapları verssın ulan cımbom puan kaybetmıs hırslı ol 2 0 koru gıttık trabzona yenıldık fenerbahcenın ekmegıne yag surduk a.q ıbrahım akını kadroya bıle almamıs delgado hıc bırsey yapamadıgı gıbı 78 dakıka oyunda kaldı yazık ya bız bu takımı gonulden desteklıyoruz ama boyle maclarda puan kaybedılınce en cok bız uzuluyoruz onumuzdekı hafta galatasaray macı var ıns yenerız ama cok zor gıbı hatta cımbom favorı cıkıcak maca gıbı gelıyo bana | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |