![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #221 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
ziya dogan yine sahnede fransız tigana maça FRANSIZ KALDI SONUÇ 2-0dan 3-2 Söz Bulamıyorum örümcek adam bile siyaha büründü 70likle idare ediyor bence bjk ligden koptu buda beni deli ediyor......
__________________ ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ!!! ...............sevinmek için sevmedik.................. | ||
![]() |
|
![]() | #222 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | aynı tas aynı hamam kafalar değişcek önce...
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() | #223 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
ben birde ibrahim akın hayranlığını anlamıyorum....Beşiktaş-Denizli maçı öncesi takımımız ısınma için sahada antreman yapıyor İBRAHİM AKIN efendi kırmızı krampon siyah eşofman elleri çepte yeni açık tarafı ceza sahasında antreman yapanları izliyor abi kimse demiyormu sen ne yapıyorsun diyeee malum sadece tigana yok orada emektar ali gültiken vs.. kısacası ibrahim akından fayda gelmez kanımcaaa YİNEDE CANLARI SAĞOLSUN...... BU ARADA CİHAN OSKAY OLAYINI UNUTMA UNUTTURMA!!!
__________________ ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ!!! ...............sevinmek için sevmedik.................. | ||
![]() |
![]() | #225 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #226 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ya halen neden tek tek futbolcuları suçluyorsunuz.Evet Baki iyi oynamadı da Trabzon gibi ligin belki en iyi savunma arkasına sarkacak oyuncularına sahip bir takıma karşı sen kalenin 40 metre önünde çizgi savunmayla ofsayt taktiği uygularsan Baki-Toraman değil de Cannavaro-Rio Ferdinand ikilisiyle oynasan ne olur ki.Baki ofsaytı bozsa ne olur bozmasa ne olur.Bence ofsaytı az bile bozdu.Normalde bu intihar sonucu maç 6-7 falan olmalıydı.Maçı izlerken 2-0 öndeyken dahi bu maçı almamız çok zor demiştim. Benim için mağlubiyetin tek sebebi kürdanıyla birlikte maçı benim izlediğim gibi izleyen kimilerinizin yere göre sığdıramadığı benim için teknik direktör müsveddesi dahi olamayacak kadar kafası bu işe basmayan Tigana denen futboldan bihaber adamdır.(Daha kibar olamıyorum kusura bakmayın.Aklımdan geçenleri söylesem direk ban yerim) İyi futbolcu olmakla , alt yapıdan oyuncu yetiştirmekle ,iyi teknik direktör olmak çok farklı şeylerdir.Siz devam edin İnadına Tigana deyin , Baki olmasa kazanırdık deyin , devam edin bu yolda.Takmışsınız takımda iki tane adama.Gözleriniz kör olmuş başka hiç bir şeyi göremiyorsunuz arkadaşlar.Gollerde Baki ofsaytı bozuyordu da sağ taraftan ters kademe yapması gereken A.Tandoğan nerdeydi hiç sorgulayan yok.Madem bu kadar riskli bir savunma ile oynayacaksın Tigana efendi,sağ beke en azından kademe yapmayı bilecek bir adam koymalısın.Örneğin Önder Turacı gibi.Elinde öyle bir adam yoksa baştan Mustafa Doğan'la başlarsın o zaman ya da savunmayı daha gömülü oynatırsın.Bu kadarını bile düşünemeyen bir adamı İnadına Tigana nidalarıyla nasıl desteklediğinizi aklım almıyor.Sadace Baki,Runje ve Üzülmez'e suçu yüklemekle olmuyo bu işler.
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | ||
![]() |
![]() | #229 | ||
3 Hece 8 Harf ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | mal bay kürdan tigananın da oyuncularında töbe töbe ben daha bır takımın bu kadar bır macda aciz kaldıgnı görmedım kardesımya bu ne bıcım bır adammıs takım haldur huldur acık verıyor o hala sol acık rico ıle sag acık delgado beklıyokı kanattan bındırmelerı onleyecek ne yazıyorumkı sezon basından berı yazıyoruz ama bu takım hala aynı uc bes tane mal oyun cuyu teknık ekıbı toplamıslar bızde şampiyonluk beklıyoruz arada ama hersene rezıl olmaya devam | ||
![]() |
![]() | #230 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ Kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar. Nisan ayında ben de askerim arkadaşlar. | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |