![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #4 | ||
3 Hece 8 Harf ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | mal bay kürdan tigananın da oyuncularında töbe töbe ben daha bır takımın bu kadar bır macda aciz kaldıgnı görmedım kardesımya bu ne bıcım bır adammıs takım haldur huldur acık verıyor o hala sol acık rico ıle sag acık delgado beklıyokı kanattan bındırmelerı onleyecek ne yazıyorumkı sezon basından berı yazıyoruz ama bu takım hala aynı uc bes tane mal oyun cuyu teknık ekıbı toplamıslar bızde şampiyonluk beklıyoruz arada ama hersene rezıl olmaya devam | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | mac sırasında telefonumu kırdım sinirden ama yazık etmişim degmezmiş bu ruhsuzlara su tigana ya soruyorum nasıl bir defansın var senin de collociniyi kabul etmedin kimsin sen ya teknik direktor mu ? macın gittigini ben 2. yarı baslar baslamaz anladım ama sen naptın agzında kurdanınla oturdun sadece yazıklar olsun sana yazıklar olsun defans anlayısımıza 2-0 dan mac veren zihniyete yazıklar olsun ..biz bole bir mantalite ile senelerce daha buyuk takım felan olamayız bir sozumde delgadoya sen 5 milyon euro değil 5 ytl bile etmezsin bumu sana verdigimiz paranın karsılıgı bu mu ? | ||
![]() |
![]() | #6 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
BİLMEM FARKINDAMISINIZ AMA, BU DELGADO DEDİKLERİ SÜNEPEYİ ÜLKER GRUBU ALDI. ADAM BİZİM DEĞİL ÜLKER'İN (TOP)ÇUS(U). REKLAM VERDİLER O KDAR DEĞİL Mİ AMA. EŞŞEK GİBİ GİRECEK KADROYA. YOKSA İLİŞKİLER GÖZDEN GEÇİRİLİR. TABİ O ZAMAN KADAR BİZE GEÇMEZSE. AKŞAMA BABACIĞIM UNUTMA ÜLKER GETİR. ![]() | |||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | toraman sağ bekte oynayınca ortada da gökhan zan oynayınca defans biraz daha az hata yapıyor.bu seferde hücum yapamıyoruz.ayreten orta saha çizgisinde yaptığımız ofsayt taktiği gökdeniz in üzülmezden sanki 3 kat hızlı olduğu izlenimini verdi.artık galatasarayı yenip 2. olmaya çalışcaz.ama hiçbirimiz 2. liği kafi görmüyoruz artık
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaşlar ben maçı stadda izledim ilk yarıda da çok gol pozisyonuna girdiler fakat takım yine de güzel top yapıyodu ve 2 golü de bulduk..Ne olduysa sonra bize yağan TAŞLAR basında hiç yer almayan bu taşlar bize değilde futbolculara mı yağdı anlayamadım ikinci yarı başlar başlamaz topu alan rakipe attı ve goller peşpeşe geldi..Gollerin hepside aynı bi çok arkadaşın söylediği gibi 40 metre önde defans kurarsan gökdenizi umutu arkaya kolayca sarkar.Defansı tek tek değerlendirmeye gerek yok bence 4'ü de birbirinden kötüydüü koray serdar ortada keza öyle.Ama takımın en kötüsü delgadoyduu ricardinhoya azcık ayak uydursaydı belki top hakimiyeti sağlayabilirdik defansta bu kadar hataya zorlanmazdı!!Neticede parayı yiyen futbolcular trabzon taraftarının taşlarını yiyen biz!!!
__________________ [A]cımak Yok [N]efret var [T]aviz Yok [İ]şkence Var [F]enerbahçe Yok [b]EŞİKTAŞ var!! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |