![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #151 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | besıktasımıza ve be bız forumdakı arkadaslarımıza hayırlı olsun inş galıbeyetlerımıze deplasmanlarda da devam ederız ıste ı akın kacırdıklarıda gol olsa 4 olurduk ama bunada sukur fenerıde yenıcez ALLAH ın ıznıyle ınonu mabedınde ![]() ![]() ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #153 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Haklısın bener bende İ.akın girio diye sevindim ama kaçırdığı pozisyonlar gercekten çok kötüydü...
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | |||
![]() |
![]() | #155 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | helal olsun beşiktaş'ıma helal olsun taraftarımıza helal olsun karakartal'ıma bu maçı kazasız belasız atlattıkya helal olsun herkese bu akşam herhalde gönül rahatlığıyla uyuyabilecem. TEBRİKLERRRRRRRRRRR KARAKARTALIMAAAAAAAAAAAAA | ||
![]() |
![]() | #156 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | bu boboyla ricardinho cok degerliya su son haftalar hep o ikizi atiyor insallah fener yarin kaybeder sansimiz olur sampiyonluga
__________________ Hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz hakiki beşiktaş lıyıız...... | ||
![]() |
![]() | #158 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | herkesi kutluyorum sonunda hakkımızı aldık iyi bir maç oldu hakemde iyi sayılırdı ama bence emre nin boboyu dusurmesi kk olabilirdi.. bobo herkese bjk nın forveti oldugunu bir kez daha gosterdi gercekten iyi bir adam ricoda golde cok iyi kesti iyi de bir penaltı attı helal olsun onada. iakın için bir soz de ben solemek istiyorum fırsat gelior sana neden geri tepiyosun be ibo ? | ||
![]() |
![]() | #160 | ||
Guest
| Beyler güzel bir galibiyet aldık evet gs yi yendik sevinmek güzel ama bundan önce olduğu gibi herşey mükemmel 4 - 4 lük havalarına girmeyelim...Bobo güzel oynadı bikaç gol pozisyonunu harcadı ama olsun güzeldi Nobre gol atamadı ama çok iyi mücadele etti diye düşünüyorum Rico paşa için söyleyecek bişe yok...serbes vuruşu çok güzel attı mondi de bir o kadar güzel kurtardı...Delgado için bikaç söyleyeceğim şey var o da kanat adamı olmadığı Delgado'nun yerine Ali Tandoğan oynasa çok daha verim alırdık...Delgado sahada varlık gösteremedi...bunun için Delgadoya kızmıyorum...yanlış transfer politikası diye düşünüyorum Rico paşa alınacaksa Delgado neden alındı onun yerine etkili bir kanat adamı alınsa çok daha süper olurdu...yada Delgado yada Rico paşa takımdaysa bence biri yedek başlamalıydı ki ikisi de kanatları sevmeyen bir oyuncu....Baki için valla ne diyeyim bence golü onun sayesinde yedik Emreyi tutuyor gibi yaptı ama arkasına düştü alamadı Emreyi...bence böyle hata yapılmaz.... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |