![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Haklısın bener bende İ.akın girio diye sevindim ama kaçırdığı pozisyonlar gercekten çok kötüydü...
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | |||
| |
| | #3 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
neyse allahtan aldık. zaten maçın hakkı da bizim di . gese ortada yoktu
__________________ Sevdadır kaLbinde, Aşk'tır Gözünde, Hayatın Tam İçinde İstanbuL DoLmaBahçe de. !: | |||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | beşiktaşıma dargındım uzun suredir forumada ugramıyordum..bugun barış gunu tebrikler kara kartal
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben oyunu beğenmedim bu kadar eksik gsyi daha iyi oyunla yenebilirdik ama derbilerde galibiyet önemli.artık fikstür daha kolay bu moralle iyi bir seri yakalayıp ikinciliği sağlama alıp şampiyonluk umudunu korumak lazım! | ||
| |
| | #7 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeee | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | besıktasımıza ve be bız forumdakı arkadaslarımıza hayırlı olsun inş galıbeyetlerımıze deplasmanlarda da devam ederız ıste ı akın kacırdıklarıda gol olsa 4 olurduk ama bunada sukur fenerıde yenıcez ALLAH ın ıznıyle ınonu mabedınde ![]() | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |