![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | taraftarsız zor olacak..
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
| |
| | #4 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu hafta ne yap ne et kazan karakartal | ||
| |
| | #6 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | insallah aliriz cinconla aradaki farki 3ce cikartiriz ama acikcasi erciyesden biraz korkmiyom degilim
__________________ Hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz hakiki beşiktaş lıyıız...... | ||
| |
| | #7 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı yapılan antrenmanda futbolcuların, taktik ağırlıklı çift kale maç yaptıkları bildirildi. Antrenmana, sakatlıkları bulunan Bobo ve Kleberson katılmazken, Gökhan Zan ise takımdan ayrı koşu yaptı. Teknik direktör Jean Tigana'nın, idmandan sonra açıkladığı 18 kişilik Kayseri Erciyesspor maçı kadrosunda şu isimler yer alıyor: Runje, Murat, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Baki, Mustafa, Koray, Fahri, Serdar Kurtuluş, Ali Tandoğan, Nobre, Delgado, Ricardinho, Burak, Gökhan Güleç, Mehmet, Aydın, İbrahim Akın | ||
| |
| | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bir sorun olacağını sanmıyorum. Beşiktaş bu haftayı 3 puanla kapatır. Asıl yarışma milli maçlardan sonra başlayacak. Bugün Bursa - Fener maçını izledikten sonra pek bi hevesim kalmadı. Bekleyelim görelim. Başarılar Beşiktaşımız, seninleyiz.
__________________ NO PASARAN | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |