![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Forvetsız oynuyoruz ![]()
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | tebrikler karakartal | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | BURAK VE İBRAHİM AKIN... hala bu adamlardan umut edenlere şaşırıyorum.SERDAR VE FAhri yi kenarda tutup,sahanın en iyilerinden delgado yu oyundan alıp BURAk ı 90 dakika oyunda tutan mantığı anlayamıyorum..... Kenar yönetimimiz herşeyi ile kör ............
__________________ size verebileceğim tek şey GERÇEK daha fazlası değil................. | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence bobonun olmamasi cok acik bir sekilde goruldu gol yollarinda cok sikinti cektik kaleye bir sut yok golude ancak nobrenin klasik gollerinden biri ile bulduk. ama yinede galibiyet cok iyi oldu tebrikler..
__________________ BeŞiKTaŞım HaYaT SenSin!!!! | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Burak ve Ibrahim Akin hayal kirikligina ugratti beni hicbirsey yapmadilar sahada. Alkislar Rico ve Delgado ya... Cok kotu oynadik ama onemli olan 3 puandi yani Bobo,Gokhan,Klebersonun eksikliginde taraftarimizdan yoksun bu macta 3 puani aldik insallah seri devam eder...
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | bobo olmayinca baya zorlandik burak ve ibrahim akin napti ??anlaayamadim okadar elestirdigim gökhan gülec bile daha iyidi gercekden sinir ettiler beni oynadiklari hic futbola benzemiyordu
__________________ Hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz hakiki beşiktaş lıyıız...... | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | BURaK'ın Bu Takımda Yeri Yok....Ayrıca Akın'ada Son Şanslar Tanınmalı Yoksa Satsınlar Böle Olmaz... Beşiktaş'da Oynuyorsan Ölü Gibi Oynamıcan.. Çıkıcan Aslanlar Gibi 90 Dakika Savaşıcan... Ölü Bunlar öLü...
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |