![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | kolay gibi görünsede sıkıntılı bir maç olacak. ama alırız. fenerinde bu hafta puan kaybetceğini sanmıyorum | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | fener bu hafta garantı alcak uc puanı bursa bıze ınat olsun dıe 11-0 bıle werır macı zaten levent kızıl azızenın yardakcısı bızım bu hafta cok zor ısımız acıkcası lıg ıkıncı yarı baslasaydı ercıyes lıderdı unutmayın daha yenılgılerı yok sanırım cımbomuda kupadan eledıklerı dusunulurse baya zor gececek bence beraberlık agır basıo bıde ben macları ızlemeyınce besıktasım kazanıo ondan bu sene lıg sonuna kadar hıcbır macı ızlemıcem
__________________ ZORU sewerim İMKANSIZ waktimi alır... | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | bursa fenere nie maç satsın ki bursa seyircisi 3 büykülerin hiç biriyle iyi değil, o kadar emin olmayın o konuda... | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bursanın ne mal olduğu geçen hafta ankara'da görüldü, ankara'ya Beşiktaş'a saldırmak için gelmişlerr,bu yüzden Beşiktaş aleyhine herşeyi yapar onlar, bu akşamki febe maçı direk satış bence de ... bu hafta ezikler puan kaybetmez bizim de kesin kazanmamız lazım
__________________ ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |