![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
2006 2007 Sezonu Bu Bölümde 2006 ve 2007 yıllarına ait karşilaşma yorumlar vs. arşivlenir |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | top yuvarlaktır kazanan dört köşe.derlerler ama biz ne zaman dört köşe olacağımız belli değil rakiplarimiz inş bu hafta puan kaybederler.umudumuzu yitirmeyiz inş önümüze çok fırsatlar çıkazak bundan eminim ts ve gs maçlarını kazanırsak figstür avantajımız olduğunu düşünüyorum bütün bjk lere sevgilerimle.. | ||
![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
bizim onların puan kaybetmesini beklememiz lazım.. once bizim maclarımızı almamız laım sonra onların yenilmesini beklememiz lazımm... | |||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | ksnlikle katılıorum.Arkadaşlar yaa zaten bjk ye bir sihirli değnek deyip herşeyin iyleşmesi imkansızdı ve de ööle olduu görüldü.Biz gs yide çok rahat yenebiliriz ama.Ondan sonrası ne olcak.Bence bu kadro bu t.direktör le ve en önemlisi bu yönetimle işler hiç iyi olmayacak.Biz zaten deplasmanda yenemioz.Yani şampiyonluğu bırak ben ş.ligine gidip para almaya bakıom. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |