Alıntı:
faruksahin88´isimli üyeden Alıntı
yıkıldım yaw olacakları sıralayım tahminimce kızmayın bana
1-) haftaya ceyhun ricodan da delgado dan da faydalı olcak yenilecez
2-)şampiyonluğun gittiğini futbolcular da biliyor artık,böyle olunca zaten olmayan ruh,ts ve gs maşları da dahil ezilecek
3-)yönetim tiganayı 3 haftaya kadar gönderecek ve yerine eski kartallardan birini getircek gaza gelip 2 maç kazanacaz ardından da feneri yenersek seneye hocamız o
4-)bir çok topçunun gönderilmesi gündeme gelecek iç kargaşa çıkacak
5-)taraftar inönüde baskı altna alcak takımı çoğu da çağdaş atan gibi davranaccak böyle olunca taraftar daha da küsecek takıma
6-)bizde forumda önümüzdeki 1 yıl daha eleştirip durcaz yönetimi hocayı topçuları
7-)beni sorarsanız kan ağlamaya devam yeter yawwwwwwwwwwww ;(
8-)şunu da söleyecem kızmayın bana topçular şu an evlerine gidiolar rahatllıkla yatacaklar gece yarın hiçbişe yokmuş gibi olcak tasayı derdi yine siz çekeceksiniz böle olunca şöle demek gelio içimden futbolcular yönetim hoca hepsi sahtekar oluyo bu dönemde tek gercek sizsiniz ,benim,gerisi hikaye Allah sizden razı olsun bu sezonda bitti böylece
not=artık tek hedefim var türkiye kupası beni kesmez sadece feneri yenelim |
korkma yönetim bu sefer yine aynı hatalara düşmez.tiganannın gönderilmesi taraftarı değilim. taraftarda gözünü açmalı bu tür oyunlara gelmemeli takımını sonuna kadar desteklemeli.iki hafta önce takımı herkes övüyordu 1 maçta takımı tepataklak ettik. Trabzon maçı hayati önem taşıyor beşiktaşın varım yada yokum maçı bu maçı alırsak ne deplasan fobimiz kalır nede şampiyonluk yolundna uzaklaşırız. biras sabır takım oynamak isteyince nasıl oynadığını biliyoruz