![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
2006 2007 Sezonu Bu Bölümde 2006 ve 2007 yıllarına ait karşilaşma yorumlar vs. arşivlenir |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
.ben bunu 2 ay önce yazdim bak ne oldu özerin adi sadece fenerle geciyo ki hatta anlasildi diye her site yaziyor .ha bu arada ruud van nistelroy olayina gelince ben su anda yurt disindayim .öyle bir duyum almistim ki bence genede gelecek görürsün bak.ama sunuda bilmek istersen söylüyeyim ben ki 400 ün üzerinde maca gittim baska bir sey dememe gerek yok galiba bu lafim üzerine .ben istanbul rumali hisarinda dogdum büyüdüm belki bilirsin orasi fenerli kaynar dogrudur lakin en yakin semt delikanli semti carsi aski bambaskadir elde battaniye 2 gece öncesinden maclara giderdik inönüye bilet bulmak icin ..eski besiktas emniyet amiri az mi yardim etti yasimiz ufak maca girmemiz icin
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
ya su sanal alem dedikleri ne kadar kötü bir sey ya ufakliklar bile besiktasin sportif basarisini sorguluyacagina benim besiktasliligimi sorguluyabiliyor.bizim kartala su an en yakisir sey kongre karari almasidir ,ve yeni gelen yönetimin acilen 7 türk genc futbolcu almasi arti altyapidan yeni genclerin gelmesi yeni yabanci diye köftehor futbolcularin ezik lerde oynamis 6 sarayli futbolcularinda gelmesine karsiyim ,son sözüm bu
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |