|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
2006 2007 Sezonu Bu Bölümde 2006 ve 2007 yıllarına ait karşilaşma yorumlar vs. arşivlenir |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
01-03-2009, 22:36 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 18 |
Dinimizde dior ki Komşusu aÇken Kendimiz tok yatamayiz der Ben bundan komsumuz derdi var ken bız dertsiz yastıga basımız koyamayiz ev alma komsu al demis hatta atalarimiz. vs vs cogalta biliriz Benim sorum siz Ne dusunuosunuz ve Ne kadar uyguluyorsunuZ tabi kendimizden ne kadar firsat buluyorsak :S
__________________ muhammetertas.tr.gg UNUTMAYINKİ OYUN BİTİNCE ŞAHTA PİYONDA AYNI KUTUYA GİRER... | ||
|
01-03-2009, 22:37 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | Filistin de bizi bi komsumuz oldugu icin o bakimdan ismini filistin koydum tsk ler
__________________ muhammetertas.tr.gg UNUTMAYINKİ OYUN BİTİNCE ŞAHTA PİYONDA AYNI KUTUYA GİRER... | ||
01-03-2009, 22:47 | #3 | ||
ÇUKUROVA KARTALI Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 62 | İsrail bir katildir.1948 de kurulduğundan beri ortadoğuyu kana bulamakta ve bulayacaktırda.Ortadoğudaki tüm ülkeler için belli bir politikaları var.bununla ilgili yeterince araştırmalar yaptım kitaplar ve makaleler okudum.ve çok bilgi edindim. Yazdığn konunun temasına gelince ise haklısın.elimizden gelen her desteği vermeliyiz komşularımıza.Tabiki bizim üzerimizde emelleri olmadığı sürece tüm komşularımız kardeştir.hatta bizim üzerimizde emelleri olmadığı sürece herkes kardeştir | ||
01-03-2009, 22:49 | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | keske abi herkez senın gibi dusunse bide dusunmekle kalmayıp uygulasa amaa amaaa amaa amaa maLeseF
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |