![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #141 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Alıntı:
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | |||
![]() |
|
![]() | #142 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | arklar 75 dakika çok iyiydik, sonra gereksiz stres yaptık, ama neyse yaw, şu birkaç haftayı şöyle sağ salim atlatalım da başka hiçbir şey istemiyorum, bu takım çok koşuyor ve bu takımda iş var... bu arada birşeyi söylemeden geçemeyeceğim, o burak neydi öyle yaw, rüzgarın oğlu musun bea... | ||
![]() |
![]() | #144 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Ben de maçtaydım az önce geldim. Nobre niye atıldı ya göremedik... Ayrıca ilk yarı mükemmel ataklarımız vardı ama son vuruşlar olmadı. Bence bu takım çok daha iyi olacak. Şampiyonlukta bizim olacak. Boboyu da tebrik ediyorum. GELİYORUZ
__________________ Kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar. Nisan ayında ben de askerim arkadaşlar. | ||
![]() |
![]() | #146 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Burak'ı unutuşum sağol "mute" . Gerçekten takımın en iyisiydi. O ne hırs, o ne kuvvet, o ne teknik. Maaşallah. Delgado sakatlıktan olsa gerek pek görünmedi ama gol öncesi frikik mükemmeldi.
__________________ Kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar. Nisan ayında ben de askerim arkadaşlar. | ||
![]() |
![]() | #150 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ Kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar. Nisan ayında ben de askerim arkadaşlar. | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |