![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ben burda Tiganayi elestirmek istiyorum. Sen 2-0 ondesin ve hic bir tane onlibero veya defans almiyorsun, gidiyorsun hucum futbolcularin yerine hucum koyuyorsun. Insan biraz daha defansif oynar bana gore ( cinconlar 4 atti gerets tigana gibi ayni hatayi yapti adamlar 2 gol yedi ). Neyse bizim takim cok guzel oynadi bugun. Sol taraf gerci biraz daha kotu bana gore ama ricardinho geliyor yani orasi duzelecek. Delgado yeni iglesmesine ragmen iyidi. Runje bana biraz olsun guven vermedi! Insan o kornerde cikar, oyle maradona gibi defansta hareketler ne? Baki bence yine en kotusuydu takimin. Deli ibo degil baki cikmasi lazimdi. Gerci bunlar daha ilk maclar, olur boyle seyler. Hadi kartalim BU SENE SAMPIYON BESIKTAS
__________________ Bu sene sampiyon gorelim sizi, Olmeden mezara koymayin bizi, Korkutmaz bizleri musalla tasi, Olumune seviyoruz biz BESIKTASI | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Ben de maçtaydım az önce geldim. Nobre niye atıldı ya göremedik... Ayrıca ilk yarı mükemmel ataklarımız vardı ama son vuruşlar olmadı. Bence bu takım çok daha iyi olacak. Şampiyonlukta bizim olacak. Boboyu da tebrik ediyorum. GELİYORUZ
__________________ Kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar. Nisan ayında ben de askerim arkadaşlar. | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Burak'ı unutuşum sağol "mute" . Gerçekten takımın en iyisiydi. O ne hırs, o ne kuvvet, o ne teknik. Maaşallah. Delgado sakatlıktan olsa gerek pek görünmedi ama gol öncesi frikik mükemmeldi.
__________________ Kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar. Nisan ayında ben de askerim arkadaşlar. | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | arklar 75 dakika çok iyiydik, sonra gereksiz stres yaptık, ama neyse yaw, şu birkaç haftayı şöyle sağ salim atlatalım da başka hiçbir şey istemiyorum, bu takım çok koşuyor ve bu takımda iş var... bu arada birşeyi söylemeden geçemeyeceğim, o burak neydi öyle yaw, rüzgarın oğlu musun bea... | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Takım gerçekten gelecek vaadediyor.İyi bir sol iç gelip Deli İbo beke geçtiği zaman daha da iyi olacaktır.Nobre keşke alet olmasaydı bu olaya.Biraz daha sakin olsaydı onu kaybetmezdik.Naapalım çok da sorun değil.Böyle eksikliklere alışmalıyız. Takımdaki en önemli sorun güven.Takım çabuk panikleyebiliyor.İnşallah fazla puan kaybetmeden bu süreci aşarız. Bu arada bir söz de Bobo kiralansın, Bobo da kimmiş falan diyenlere.Haftalardır söyledim,yine söylüyorum.Lütfen bu adamı dikkatli ve ön yargılarınızı atarak izleyin.Ne kadar kaliteli bir adam olduğunu göreceksiniz.Daha çok tecrübesiz ve bazen komik işler yapabiliyor ama daha sadece yarım sezon ülke dışına çıktı ve de çok dağınık bir takıma geldi.Buna rağmen çok başarılı oldu.Şimdi de arkadaşları kadar antreman yapmamış olmasına rağmen kaldığı yerden devam ediyor.Nazar değmesin. | ||
![]() |
![]() | #10 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |