![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Ayrıca bobonun attığı ilk gol 2. den daha güzeldi bence;ikincide ayağına top oturdu harika gitti belki ama ilk golda kafayla ters köşeye atması zekasını gösteriyor...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
| |
| | #2 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | tribün çok güzeldi bugün..inş. ligin son gününe kadar böyle olur...oyun umut vericiydi...burak çok iyiydi...Beşiktaşım Bu Sene Şampiyon...
__________________ Besiktas JK . | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | felaket tellallığı yapanlar inşallah bugün bu takıma destek verilir güvenlirse iyi olacağını anlamıştırsanırım.V.manisa maçından sonra takımda ne futbolcu ne t.direktör nede yönetimi bıraktılar.dediğimiz gibi biraz sabır etmek lazım o kadar
__________________ KARTAL YUVASI EN YÜKSEKTE OLANIDIR.ORADAN SADECE AŞAĞIYA İNİLİR! | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar hepimize hayırlı uğurlu olsun Ricardinhomuz... Show Tv deki İddaa programında Ricardinhonun Beşiktaşa geldiğini söylediler.Hatta Türkiyeye bile geldiğini söylediler.Valla bu haber doğruysa ki; doğru olduğuna 100%100 eminim.Süper bir transfer.Valla yönetim elinden geleni yapıyor sıra Tiganada ve futbolcularda.Ortasahamız böylece mükemmel oldu.Kleberson,Burak,Ricardinho ve Delgado.Çok ofansif oldu ama Tigana halleder herhal... Ricardinho ortasahanın heryerinde,oyun kurucu görevinde hatta forvet bile oynayabiliyor.Çok yönlü bir oyuncu.Hatta bilirsiniz Dünya Kupasına Alexin yerine Ricardinho çağrılmıştı...![]() | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben karamsar değilim ama bu takımıda hemen göklere çıkarmayalım bu gün iyi sayılırdık ama hala eksiklerimiz var ben şampiyonluk beklemiyorum açıkçası bir sene sabretmeye razıyım ama şampiyon olursa bayağı sevinirim iyi olmasalarda sırf mücadeleyi bile seyretmek zevk beşiktaşın o yılmaz kolay pes etmez ruhu bu takımı seyretmeye yeter iyi olacak ama daha iyi sayılmayız bu gece güzeldi... Bobo konusuna katılıyorum ilk başta çok tutmamıştım açıkçası ki hala yetersiz olduğunu düşünüyorum ama en iyi performans gösteren forvetimiz bence bu nobre nerden çıktı ...Nobre hayal kırıklığı olacak demiştim sağolsun nobrede beni yalancı çıkartmamak için elinden geleni yapıyor valla arkadaşlar nobre bence bizde iş yapmayacak öyle görünüyo inşallah ona gol attıracaz diye bazı maçları pisi pisine vermeyiz bugün bobo değil nobre çıkmalıydı oyundan nobre kaldı oyunda gol kaçırdı sinirlendi ilerde top tutup müdafayı rahatlatmadı üstüne sinirine yenik düşüp atıldı bilmem ne dersiniz ama nobre işlemiyo sakın beslemek lazım demeyin bugün kaç top indi nobreye ve o neler yaptı bi bakın insan birazda kendi pozisyon alır bobonun ikinci goldeki çapraz koşusunu bir düşünün o koşu olmasa ibrahimde o pası atamazdı .... | ||
| |
| | #7 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #8 | |||
| Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
bende sana hiç katılmıyorum. bence nobre oldukça iyi bir oyun oynadı. çok çalıştı çabaladı. bence çok iyi olucak. hele birde türk statüsünde oynarsa tadından yenmez... | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |