![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | valla takım iyiydi geçen 2 seneyi düşününce bu takım çoookk iyi arkadaşlar ama hala sabır gerekiyor ubgün rta saha falan değil tandemde (zan-avcı) runje dalga geçmenin bedelini ağır ödeyebiliirdi. neyseki atlattık zaten daha birkaç hafta zorlu geçecek bunu herkez bilsin.birlik içinde olmak gerekiyor. birde şunu merak ettim geçen haftaki kazadan sonra bir anda alevlenen takımı ve tiganayı aşalıyan ortamda gerginlik yaratan arkadaşlar nerdeler??? eğer gerçekten beşiktaşlılarsa bugünde birşeyler yazması gerekirdi diye düşünüyorum anlatmak istediğim sadece biraz daha samimi olunmalı ve bu takıma güvenmeli elbette hatalar ve yenilgiler olacak.mühim olan aybı bu sitenin bjk.biz deki gibi biz olmamız. o arkadaşlar şimdide konuşabilmeli ve iyi şeylerden bahsedebilmeli bence
__________________ para dediğin nedir ki it'in önüne atsan yemez (aman Tümer duymasın ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 57
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() |
arkadaşlar macta nobre bobo ıbrahım benım gözume carptılar ama takımda iyidi seyırcı guzeldı ortam guzeldı takımın daha iyi olacagını duşunuyorum delgadoda daha cok şey beklıyoruz kleberson ıydo burak ıydı defansta bakı bıraz yan cızdı top kaybı cok yaptı işaallah daha iyi oluruz ![]() | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bence macın tartısmasız en ıyı adamı buraktı ben buragı hıc begenmemıstım ve yonetımı kendımce elestırdım ama dun sag kanatı abluka altına aldı ve cok muthıs oyun oynadı cok hızlı kosuyo sonra koray muthıstı delgado daha ıyı olacak ıbrahım toraman kotuydu runje bı ara lıbero gıbı oynadı ben macı tribunden ızledım o yuzden bu yorumlar da o sekıldır ve en onemlısı taraftar harıkaydı
__________________ Allah affeder çArşı affetmez KANARy@ | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | Burak çok iyiydi...
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Goze Batanlar: Negatif 1. Vedran Runje ( Ellinden top kacirmalar, maradona gibi hareketler, geri paslar ) 2. Baki Mercimek ( Bence Besiktas gibi bir takimda oynamayaz. Hizi yok, sut yok, topu oyuna sokamiyor + top kayiblari ) 3. Kuddusi Muftuoglu ( Nobreye kirmizi veriyorsan, Bekirmidir ne bilim onada vereceksin hocam! ) 4. Besiktas Defansi ( Ne zaman bizim takimin defansin arkasina top atilirsa bize bir seyler oluyor. Mesela dun, kac tane contra yedik ) Posetif 1. Burak Yilmaz ( cok iyi oynadi, hirsliydi, ortalarinada yapti ) 2. Delgado ( sakat olmasina ragmen bu sicakta ellinden geleni yapti ve bir assist yapti ) 3. Deli ibo ( Ortalari pek fazla yoktu ama adam yine git gel git gel yapti ve ban gore iyidi ) 4. Bobo ( Gollerini atti, gerci kacirdida ama golleri bence daha onemliydi ) 5. Kleberson ( Harika paslari ile yine goz doldurdu, Defansif olarak biraz daha iyi olmasi lazim bence! ) 6. CARSI ( Yine muhtesem bir sov, Yine Muhtesem bir destek, cok begendim ama hakem yuzunden o sonlarda kufur ( haklida olsalar ) bana gore cok yanlisti. Runje 5 Toraman 7 Zan 7 Koray 7.5 Baki 5.5 Kleberson 7 Burak 8 Deli Ibo 7.5 Delgado 7 Bobo 7 Nobre 6.5
__________________ Bu sene sampiyon gorelim sizi, Olmeden mezara koymayin bizi, Korkutmaz bizleri musalla tasi, Olumune seviyoruz biz BESIKTASI Konu Josekleberson tarafından (12-08-2006 Saat 12:35 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |